info@prologo.dk

Sportstøj

Vi er i en tid hvor sport er i fokus, og hvor der er mange forskellige sports aktiviteter at vælge mellem. Hvordan finder vi det sportstøj med logo, som kan bruges til flest sportsgrene ?

Det forholder sig sådan at det sportstøj du får med firmanavn eller logo på, bliver flittig brugt. Derfor er det vigtigt at finde det tøj som passer bedst til flest. Det kan være funktionelt sportstøj, men også beklædning som bliver brugt til og fra træning.

Vi har meget stor erfaring i at rådgive vores kunder, så de finder det helt rigtige. Vi trykker og broderer på tøjet her i huset. Kontakt os så vi kan rådgive dig.

Skriv en e-mail til os eller ring på tlf.nr. 45 89 39 21, så sammensætter vi et tilbud efter dine ønsker.

et lille udpluk af mulighederne
8 FIF TIL INDKØB AF SPORTSTØJ

Disse fifs er ikke en endegyldig indkøbsliste, men kan bruges som inspiration til de spørgsmål, du bør stille ved indhentning af tilbud på sportstøj med logo.

Der er rigtig mange muligheder og forskellige holdninger til sportstøj, så derfor er det ekstra vigtigt at få stillet spørgsmål, så tøjet rammer flest muligt og bliver brugt ivrigt.

 

1. Køn & model
Skal tøjet bruges af mænd eller kvinder, eller begge dele? Facon og model varierer en del, afhængig af hvorvidt designet er til mænd eller kvinder. Pasformen på sportstøj er ligeledes vigtig og udvalget af modeller er ofte stort.

2. Sportsgren
Meget sportstøj er designet til en specifik sportsgren, så find ud af hvad og hvordan tøjet skal bruges. Der er forskellige detaljer og finesser, afhængig af, om det er til løb, cykling, fitness eller en anden sport.

3. Funktionelt & svedtransporterende
Der er flere måder at lave sportstøj funktionelt på, men tøjet skal være lavet i polyester for at have den bedste effekt. Der er to overordnede måder at gøre en polyestertrøje svedtransporterende på.
Enten er t-shirten overfladebehandlet, på en måde som sikrer åndbarheden. Dette er en god, billig og effektiv løsning. Alternativt er funktionen indbygget i selve polyester materialet, så den ligeledes er åndbar. Den store forskel for brugeren er, at er tøjet overfladebehandlet, mister det sin effekt efter flere vask. Mere langtidsholdbar er tøj, hvor åndbarheden er indbygget i selve stoffet.

4. Sportstøj i blanding af polyester & bomuld
Der findes kollektioner, hvor tøjet er lavet i en blanding af polyester og bomuld. Det er sportstøj som er velegnet til fritidsbrug, til og fra sport, og evt. til lette sportsaktiviteter. Blandingskvaliteter er meget behagelige at have på, men mindre effektive hvad angår åndbarhed og svedtransporterende.

5. Farvevalg der matcher jeres logo
Overvej nøje om tøjet skal være i en farve der minder om jeres logofarve, eller om det skal være i en kontrastfarve, der får logo til at fremstå tydeligt. Ved valg af farve til sportstøjet, så husk også, om skal jeres logo trykkes i farver eller i negativ version.

6. Logo med tryk eller broderi
Det er ikke alt sportstøj, vi kan brodere på. Hvis det f.eks. er en løbe t-shirt eller cykeltøj, kan logo kun trykkes på. Er det en hoodie eller lignende, er det muligt at brodere. Det er altid bedst at forhøre sig, så vores vejledning kan give dig det bedste logo resultat.

7. Placering af logo
Et logo kan som udgangspunkt ikke placeres ovenpå en syning eller et eksisterende logo – hverken som tryk eller broderi. Logoet skal trykkes eller broderes på de store flader.
Husk altid at tænke placering af logo i forhold til f.eks. hvor et løbenummer vil komme til at sidde, så logo ikke bliver dækket til. Som tommelfingerregel sidder et logo til løb ofte mest synligt på den øvre del af ryggen, og på cykeltøj vil det være mest synligt på låret af shorts eller under armen. Hos os får du altid et oplæg, der viser hvordan vi anbefaler dig bedst synlighed af logo på det valgte tøj.

8. Vaskeanvisning
Følg altid vaskeanvisningen i tøjet. Dog skal du huske, at sportstøj som er lavet af polyester aldrig må vaskes med skyllemiddel, da det ødelægger funktionaliteten i tøjet. Derudover kan sportstøj heller ikke tåle tørretumbler, som ligeledes ødelægger funktionaliteten. Har din vaskemaskine et sportsprogram, så brug det.

kataloger
Hent katalog fra Craft

Kampagne til særlig gode priser

Hent katalog fra ID/Geyser

Golf katalog

Hent katalog Padel Tennis

Play kataloget

ofte stillede spørgsmål
Sportstøj til alle slags løbere?
Vores brede sortiment sikrer sportstøj til alle slags sportsudøvere – fra aktive motionister til elite udøvere. Funktionelle materialer kombineret med ergonomisk design gør, at du opnår optimal komfort og bevægelsesfrihed.
Er der minimumsordre på en bestilling?
Som udgangspunkt er minimumsordre på 25 stk. af samme model T-shirt f.eks., men ring til os – så hjælper vi dig, uanset ordrestørrelse.
Har I sportstøj med både lange og korte ærmer?
Ja. Løbe T-shirts, løbetrøjer, løbejakker, veste og cykel tøj – vi har det hele.
Har I sportstøj både til damer og herrer?
Vi har et bredt sortiment både til damer og herrer. Mange forskellige modeller, i mange forskellige kvaliteter, afhængig af formål, kvalitetsønske og levering.
Godkendelse af design?
Vi udarbejder og fremsender altid designoplæg, som du skal godkende, før vi sætter en produktion i gang.
Hvilke mærker har I?
Vi fører næsten alt fra Craft og Geyser’s kollektion, som er blandt de bedste sports-mærker på markedet. Derudover fører vi andre non-brandede sportsmærker, for at kunne matche forskellige behov for mængde, pris, kvalitet og leveringstid.
Har I sportstøj til alle årstider?
Bestemt. Afhængig af dine ønsker til træning, kan vi sørge for det helt rigtige tøj, qua kvalitet, tykkelse, og pasform. Med korrekt træningstøj er vejret aldrig en undskyldning for ikke at komme af sted.
Kan vi få logo på begge sider af en trøje?
Vi kan placere jeres logo lige præcis der på trøjen, hvor I ønsker det – blot ikke ovenpå syninger.
Fås T-shirts i alle farver?
T-shirts fås i alverdens farver. Ønsker du en helt særlig logo- eller pantonefarve, kan vi også tilbyde det som special produktion, udviklet kun til dig.
Er der farlige kemikalier i jeres sportstøj?
Nej, for vores leverandører overholder alle gældende EU standarder, herunder REACH (Europa Kommissionens kemikaliedirektiv over kemikalier, der ikke må være i tøj/tøjproduktion).
Hvor hurtigt kan I levere løbe T-shirts?
Normalt lover vi levering indenfor 10 arbejdsdage, naturligvis afhængig af ordrestørrelse. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 45 89 39 21.
Hvad er fordelen ved sportstøj kontra alm. joggingtøj?
Sports- og løbetøj er udviklet i åndbart materiale, der er ventilerende og fugttransporterende. Dermed får du det mest funktionelle træningstøj, så tøjet føles rart og tørt mod huden under træning.
Kan vi få produceret vores eget sporstøj?
Vi tilbyder at producere dit helt eget sportstøj, der matcher din virksomheds image og fremtoning perfekt – så kan du vælge farve, logo-placering, mønstre og modeller, fuldstændig som du ønsker det. Craft kan levere helt nede fra 30 enheder, og non-brandet fra 100 enheder.
Har I cykeltøj?
Vi fører Craft og Vangard cykelprodukter, da de er markedets bedste i vores optik. Udvalg til både mænd og kvinder, hver enten du er glad amatør eller mere ambitiøs cykelrytter.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig en kvalitetsprøve i udvalg. Eller bor du i nærheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan fremvise det store sortiment af løbetøj.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik