info@prologo.dk

Drikkedunke

Drikkedunke med logo er super anvendeligt. Hvorfor købe flasker med vand i, når vi i Danmark har det bedste drikkevand direkte i vandhanen?

Hos Prologo har vi den holdning, at vi ikke importerer drikkevand fra andre lande. Derfor fokuserer vi på de mange flotte og genanvendelige drikkedunke, som vi har i vores sortiment: flasker i plast, rustfrit stål eller glas – alle er produceret i godkendte materialer. Få synliggjort dit logo og budskab på flaskerne, ved enten trykt logo i farver eller graveres på rustfrit stål.

 Vi har rigtige mange muligheder og varianter – også hvad angår bæredygtige drikkedunke og sportsflasker med logo. Mange lavet i såkaldt rPEt – godt for miljøet :-). 

Og hvis du vil have flasker med logo og med individuelle navne på hvert enkelt – så kan vi også klare det på mange modeller. Vigtigt i disse corona-tider.

Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på den type drikkedunk, du er ude efter. Hvis du ønsker kvalificeret rådgivning, så kontakt Prologo på info@prologo.dk.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger
Hent katalog fra XD

Hent katalog fra Prologo – Drinkware

ofte stillede spørgsmål
Er der skadelige stoffer i jeres drikkedunke?
Nej. Vi prioriterer mange ressourcer på at levere optimale produkter både hvad angår kvalitet, men i lige så høj grad hvad angår produktdokumentation. Derfor sælger vi kun drikkedunke, der lever op til Fødevarestyrelsens gældende regler for produktion af emballage til fødevarer.
Er der minimumsordre på en bestilling?

Som udgangspunkt ligger minimumsordre på special produktion ved 100 stk., men ring til os – så hjælper vi dig, uanset hvor mange drikkedunke du har brug for.

Kan vi få logo hele vejen rundt på dunken?

Vi kan placere jeres logo lige præcis der, hvor I vil have det på dunken, på nær direkte på drikketud. De fleste dunke kan trykke hele vejen rundt.

Godkendelse af design?

Vi sætter aldrig en produktion i gang, uden at du har set og godkendt designoplæg.

Har I forskellige størrelser drikkedunke?
Ja, vi forhandler mange forskellige drikkedunke og udvalget er enormt, også i størrelser. Vores mest populære dunke er på 500 ml. og 750 ml.
Kan drikkedunken tåle opvaskemaskinen?

Det kan rigtig mange modeller, hvis det er et krav, sig det endelig til os. Du bør være opmærksom på, at låg på drikkedunke over tid vil lukke mindre godt til, hvis de efter hver træning ryger i opvaskemaskinen.

Hvor nøjagtigt er tryk på en drikkedunk?
Vi kan trykke selv meget detaljerede logo’er på drikkedunke, så det står knivskarpt.
Kan jeg få en prøve?

Ring til os, så sender vi dig et lille udvalg af drikkedunke. Eller bor du i nærheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan vise dig udvalget af drikkedunke og tryk-muligheder.

Hvor hurtigt kan I levere drikkedunke med logo?

Normalt lover vi levering indenfor 10-15 arbejdsdage, naturligvis afhængig af valgt model og ordrestørrelse. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 4589 3921, for vi kan levere hurtigere.

Kan jeg få forskellige lukninger?
Vi har dunke med meget forskellig drikketud, og guider dig gerne til det helt rigtige valg for dig, afhængig af behov og ønsker til din drikkedunk.
Fås drikkedunke i alle farver?
Ja, mere eller mindre. Du vælger farve og facon, og så sørger vi for at trykke dit logo & tekst på drikkedunken. Ønsker du en drikkedunk i jeres særlige logo-farve, kan vi også tilbyde det som special produktion, udviklet unikt til dig.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik