info@prologo.dk

Kuglepenne

Vidste du, at en kuglepen med logo er den reklameartikel, der skifter hænder flest gange og har den billigste kontaktpris?

Hos Prologo har vi fuld fokus på, hvad der virker inden for reklameartikler, og kuglepenne er bestemt en af dem.

Vi er eksperter i at rådgive dig, så det bliver nemt at finde rundt i dette enorme marked. Vi har et stort sortiment af penne; lige fra de helt billige til den mest eksklusive pen. Også kuglepenne lavet af genbrugsplast eller andre miljøvenlige materialer. 

Vi vil altid gerne rådgive om placering af logo og har superhurtige svartider – så skriv en mail til info@prologo.dk, og vi vender tilbage. Vores grafiske afdeling er altid frisk på at lave et oplæg, så du er sikker på dit køb. Vi kan altid levere 250 kuglepenne inden for 5 arbejdsdage.

et lille udpluk af mulighederne

Kuglepen Raja Chrome Soft Touch med firmalogo trykt
Kuglepen Smyr serie med firmalogo trykt
Kuglepen Raja silver med firmalogo trykt
Kuglepen Nash gummigreb med firmalogo trykt
Kuglepen Diamantcut metalic med firmalogo trykt
Kuglepen Prodir med firmalogo trykt
Kuglepen bambus med firmalogo trykt
Blyant med froe med firmalogo trykt
Kuglepen vip ball point med firmalogo trykt
kuglepen Parker Jotter Bond Street navy med firmalogo trykt
Kuglepen UMA 9106 VIP fyldepen med firmalogo trykt
Kuglepen Empire gavesaet styluspen og rollerball med firmalogo trykt
kataloger

Hent Prologo Kataloget

Hent katalog fra XD

Hent katalog fra Stilolinea

ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan jeg få kuglepenne med tryk på?
Normalt leverer vi indenfor 14 arbejdsdage, det kommer naturligvis an på ordrestørrelse og hvilken slags kuglepen, du ønsker. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 4589 3921. Vi kan nemlig godt levere expres.
Hvor længe holder kuglepenne?
Helt afhængig af hvilken model og type, du vælger. Vi har modeller der skriver op til 5 km. Vi rådgiver dig altid til den kuglepen, der opfylder dine specifikke behov og ønsker – hvad enten det er en give-away pen, en pen der skal gives i receptions-gave eller et helt andet behov. Ring på telefon 4589 3921, hvor vi er klar til at guide dig gennem junglen af kuglepenne.
Kan jeg få kuglepenne i vores egen logo farve?
Ja det kan du. Vi har mange års erfaring i at udvikle og levere special-farver på kuglepenne. Faktisk alt kan lade sig gøre, også fler-farvede kuglepenne. Vær opmærksom på, at mange producenter kræver en bestilling på min. 10.000 kuglepenne for at producere i en special farve.
Er der leveringsomkostninger?
Alle vores tilbud er altid ab Gøngehusvej, med mindre andet er aftalt. Vi hjælper dig gerne med at håndtere eller opbevare din bestilling, hvis det er relevant. Ring til os på 4589 3921, og hør om mulighederne.
Er der minimumsantal på en ordre?
Alt efter prisniveau på selve kuglepennen, er der en minimums ordre.
Eksklusive kuglepenne kan bestilles enkeltvis. Reklamekuglepen kan normalt bestilles fra 500 stk., men ring til os – så hjælper vi dig, uanset hvor mange du skal bruge.
Hvilke farver fås kuglepenne i?
Vi kan levere stort set alle farver, og har et stort udvalg af mange modeller. Der er en meget store variationer og mange designs, både i de billige plast-kuglepenne, men også i det dyre segment. Kig gerne forbi vores showroom og se udvalget.
Kan kuglepenne bestilles med flere farver blæk?
Når du bestiller kuglepenne er det mest normale, at vi levere med blå blæk. Men det er bestemt muligt at få refill med sort blæk også.
Kan jeg få en prøve?

Ring til os, så sender vi dig et lille udvalg af vores kuglepenne. Bor du i nærheden af vores kontor, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280 i Hørsholm, hvor vi kan inspirere dig med en masse kuglepenne med tryk.

Kan mit logo sidde hele vejen rundt på kuglepennen?
Ja det kan godt lade sig gøre. Visse kuglepenne modeller kan trykkes på hele cylinderen. Andre kan trykke i et mindre areal med forskellige placeringer også på cylinderen. De fleste kuglepenne kan også trykkes på clippen. Vi trykker eller graverer normalt logoerne på pennen
Hvordan finder jeg ud af, at placere logo på kuglepennen?
Vi laver altid et forslag på layout til dig, så du kan se placering af dit logo på kuglepennen, før vi producerer. Og hos os skal du ikke betale ekstra for oplæg, da det er inkluderet i prisen.
Har I alle mærker af kuglepenne?
Vi fører mærker som Parker, Waterman, Rotring og mange, mange andre. Udvalget af brands og prisklasser er kæmpe stort, og der er bestemt noget for enhver smag. Lad os høre dine ønsker, så finder vi den pen der passer til dig.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik