info@prologo.dk

Fleece med logo

Til den kolde tid er alle former for fleece produkter med logo en perfekt løsning hvad enten det er til fleece til dit personale, som gave, til fritid eller til anden brug,

Fleece materialet fungerer godt som et svedtransporterende materiale og er derfor velegnet til aktivt arbejde og sportsaktiviteter.

Fleecejakker med broderet logo er basic i de fleste virksomheder.

Den klassiske fleecejakke har gennemgået megen udvikling gennem årerne og kan i dag købes i mange forskellige designs og kvaliteter og ofte til en bedre pris end hvad lige regner med.

Specielt Mikrofleece er superblødt og yderst velegnet til brug på kontoret, en kold vinterdag eller som fór under en jakke. Mange bruger fleecejakken som et mellemlag når de er på arbejde.

Metervaren fleece laves i spænder bredt lige fra en langfibrede ”sherpa”-fleece til de helt glatte, tynde og lækre Micro-fleece jakker (nogle kalder det ”pile-fleece”).

Og så er det jo ikke kun fleecejakker der laves i denne metervare.

Vi laver rigtig mange fleecetæpper (eller fleece-plaider om man vil) og alle fleecetæpper kan både laves med broderet logo og ofte også med et lasergraveret logo, der ligesom ”brænder” ned i metervaren.

Og på nogle fleeceprodukter kan vi sågar præge logo ned i fleecen; hvilket kan være super flot og eksklusivt med et diskret ”look”. Dette kan også gøre på f.eks. fleecehandsker, fleecetørklæder, fleecehuer og halsedisser lavet af fleece. Udvalget er bredt. Blot bed om det oplæg fra os.

Broderi på fleece er det vi som oftest bruger til at påsætte logo på fleece. Vi har egne broderingsmaskiner her i huset, så vi kan altid yde den helt rigtige vejledning og service. Vi gemmer broderingsprogrammet hos os, så er det altid nemt at lave genbestillinger

Læs mere om brodering her.

Kontakt os på telefon nr. 45 89 39 21 eller pr. e-mail.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger

Hent katalog fra Clique

Hent katalog fra TeeJays

Hent katalog fra Craft

Hent katalog fra ID

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik