info@prologo.dk

Paraplyer

Paraplyer er noget, vi ofte har brug for.

Hos Prologo har vi et meget stort udvalg. Paraplyer kan bestilles som taskeparaply, almindelig stokparaply og golfparaplyer. Der findes et stort farveudvalg, så det vil være nemt at finde den, der passer til dit firmalogo.

Paraplyer med tryk kan købes i forskellige prisklasser. En stormsikker paraply er den, der holder bedst i det danske blæsevejr, så det vil oftest være det, vi anbefaler.

Vi laver paraplyer, hvor skærmen er designet lige efter kundens ønsker. Det er for eksempel når der skal et all-over print på skærmen, eller når skærmen skal trykkes indvendigt.

Ved ønske om en ensfarvet paraply med tryk i et eller flere felter, laver vi det oftest på en paraply, som er færdigproduceret og på lager. At vælge en færdigproduceret paraply giver mulighed for at bestille fra 25 stk. med hurtig levering.

Udover tryk på selve skærmen, kan logoet også sættes på håndtagets bund, stroppen, emballagen, etc.

Kontakt os på info@prologo.dk, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Taskeparaply med firmalogo trykt

et lille udpluk af mulighederne

Paraply-FARE2304-oeko-watersave-120cm-RT-med-firmalogo
Paraply fiber golf 130cm med firmalogo trykt
Paraply fiber golf 120cm med firmalogo trykt
Paraply Refleks med firmalogo trykt
Paraply_RPET-automatisk-PF10940001_med_firmalogo_tryk
Paraply fiber golf 120cm med firmalogo trykt
Paraply 23 tommer med firmalogo trykt
Paraply Beauty Maxx med firmalogo tryk
Paraply sublimationstryk med firmalogo
Paraply Golf 105cm med firmalogo trykt
kataloger
Prologo Kataloget
Hent katalog fra R & T

Hent katalog fra XD

Hent katalog fra FARE paraplyer

ofte stillede spørgsmål
Har I paraplyer i alle farver?
Vi fører paraplyer i mange farver, så vi kan altid finde en farve, der komplimenterer dit logo.
Holder jeres paraplyer til dansk stormvejr?
Vi har flere forskellige typer paraplyer med stormsikring. Stormsikre paraplyer findes både som stok-, taske-, og golfparaply. Det er selve konstruktionen, der holder paraplyskærmen, der er altafgørende for, om paraplyen holder. Stormsikre paraplyer har en lidt højere indkøbspris, men på den lange bane er det godt givet ud.
Hvor længe holder et paraply-tryk?
Tryk på en paraply udsættes for naturligt slid, så under normale omstændigheder holder logoet hele paraplyens levetid.
Kan jeg 'kun' få logo på selve paraplyskærmen?
Nej. Du kan også få trykt dit logo på håndtagets bund, på stroppen, på ‘hætten’ til paraplyen eller på selve emballagen. Der er et utal af muligheder for at brande dig på paraplyerne.
Hvad er leveringstid på paraplyer med tryk?
Leveringstid på paraplyer med tryk er indenfor 14 dage, afhængig af ordrestørrelse. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 4589 3921.
Kan jeg selv vælge farve på paraplyens håndtag?
Bestiller du en standard paraply, kan du ikke – men der er et væld af farve-kombinationer at vælge imellem, også indenfor standard paraplyer.
Ønsker du en helt særlig farvekombination på din paraply, kan vi sagtens det, da vi har livslang erfaring i specialproduktioner. Skriv til Vibeke her og fortæl os, hvad du ønsker – så finder vi en løsning.
Hvor længe holder en paraply?
Vi forhandler paraplyer i alle kvaliteter og prisklasser. Vi anbefaler som udgangspunkt altid at købe en paraply i en ordentlig kvalitet. Men alt efter, hvordan paraplyen skal bruges, er der selvfølgelig tilfælde, hvor en billig paraply er det rigtige køb.
Ser jeg design, før I producerer?
Vi sætter aldrig en produktion i gang, uden at du har godkendt et layout af paraplyen med dit logo/tryk på. Efter en indledende snak med dig omkring ønsker til layout, udarbejder vi et forslag til design, og når det godkendes, sætter vi produktion i gang som aftalt.
Er der minimumsordre på paraplyer?
Normal minimumsordre på alle slags paraplyer ligger på 10 stk. Skal du bruge et andet antal, så ring til os, så vi sammen kan finde en løsning.
Hvor mange farver kan jeg trykke mit logo i?
Vi kan trykke op til 4 farver på en paraply, i det antal felter på paraplyskærmen, du ønsker det. Med vores trykmetode på paraplyer, vil dit logo fremstå skarpt og detaljeret. Ved specialproduktion kan vi lave et all-over print, både på indersiden og ydersiden af skærmen.
Hvor store er paraplyerne?
Hvis du mener skærm-størrelsen, så findes der 3 ‘standard’ paraplyer: taske-, stok- og golfparaply. Størrelsen på skærmen varierer afhængig af mærke, men generelt er taske-paraply den mindste, og golf-paraply den største i udslået tilstand.
Kan jeg se de forskellige paraplyer, før jeg bestiller?

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi har et udvalg af de mest solgte paraplyer. Her vil du se hvordan tryk ser ud på de forskellige slags paraplyer. Alternativt kan vi også sende dig prøver på paraplyer.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik