info@prologo.dk

Sweatshirts med logo & Strik med logo

Fællesskab, holdånd og sammenhold !

Hos Prologo laver vi ofte teamtøj med logo. Sweatshirt med særligt budskab eller hold logo, viser samling og sammenhold. Mange uddannelses-institutioner, skoler og foreninger, får lavet sweatshirts med tryk på, netop for at give og understøtte fællesskabsfølelsen.

Der kan designes budskaber, som vil fremstå virkelig synligt. Disse budskaber eller logoer, kan broderes eller trykkes efter behov.

Strik med broderi bruges oftest som profilbeklædning, i virksomheder der har konsulenter eller sælgere, som skal fremstå repræsentativt for din virksomhed.

Der findes mange forskellige designs af sweatshirts og striktrøjer og disse fås i forskellige prisklasser og farver. Hos Prologo råder vi over et stort sortiment, og vi er altid klar til at lave et kreativt, grafisk oplæg til enten teamtøj eller profilbeklædning med dit budskab og logo.

Kontakt os enten på telefon nr. 45 89 39 21 eller pr. e-mail info@prologo.dk.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger

Hent katalog fra TeeJays

Hent katalog fra Craft

Hent katalog fra ID

Hent katalog fra Nimbus Sweatshirt

Hent katalog fra Clique

Hent katalog fra Nimbus Strik

ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan I levere sweatshirt el. strik med logo?
Vi kan levere ekspres, hvis det er relevant med broderet logo, da vi har broderingsmaskine i huset. Normalt leverer vi både strik og sweatshirt indenfor 10 arbejdsdage. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 45 89 39 21.
Er der minimumsantal på en ordre?
Der skal bestilles 4 stk. af samme model normalt, men har du behov for en anden mængde, så kontakt os, og så finder vi en løsning. Ring på telefon 45 89 39 21 og fortæl os om dine ønsker.
Har I sweatshirt med og uden hætte?
Vi har et stort udvalg af sweatshirt, både med og uden hætte, samt med og uden gennemgående lynlås.
Hvilke farver kan jeg få striktrøjer i?
Vi har mange farver at vælge imellem. Vi har mulighed for at indfarve striktrøjer i pantonefarve også ved en mindre bestilling og med en relativ kort leveringstid. Så kig ind i showroom på Gøngehusvej 280 og bliv inspireret og få mere information.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig et par prøver af henholdsvis sweatshirt og striktrøjer. Bor du i nærheden af vores kontor, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280 i Hørsholm, hvor vi kan vise dig de mange forskellige modeller og kvaliteter.
Kan jeg få broderet logo på en striktrøje?
Ja, vi kan godt brodere et logo på en striktrøje. De fleste af vores kunder vælger at få logo broderet på enten brystet eller på ærmet. Men mulighederne er mange og næsten alt kan lade sig gøre.
Har I striktrøjer til damer?
Ja, mange af vores striktrøjer kommer i både dame- og herrefacon.
Hvordan finder jeg ud af, at placere logo på trøjen?
Vi laver altid et forslag på layout til dig, så du kan se placering af dit logo på sweatshirten eller striktrøjen, før vi starter selve produktionen op. Hos os betaler du ikke ekstra for oplæg, da det er inkluderet i prisen.
Har I sweatshirt til børn også?
Vi har et lille udvalg af sweatshirt til børn. Dette udvalg er både med og uden hætte, og med gennemgående lynlås.
Sætter I logo på sweatshirt med tryk eller brodering?
Du vælger selv – vi kan gøre begge dele. Afhængig af, hvor stort et logo du skal have på, rådgiver vi dig til den bedste løsning. Oftest er det sådan, at små/mindre logo’er broderes, og store logo’er trykker vi på. Løsningen kommer også an på brugen og behovet, trøjen skal løse.
Kan jeg få striktrøjer i 100% bomuld?
Ja, det kan du – vores striktrøjer er lavet af 100% bomuld. Det er vigtigt at strikken er i den kvalitet som passer til det behov, den skal opfylde. Så bomuld er ikke altid den rigtige kvalitet. Men ring og fortæl om dine behov og ønsker, så finder vi det helt rigtige til dig. 45 89 39 21
Hvor længe holder et tryk på en sweatshirt?
Når vi laver tryk på en sweatshirt, vælger vi naturligvis den trykmetode, der holder længst. Ofte holder trykket længere end sweatshirten. Men igen er det afhængig af brug og hvor ofte trøjen vaskes.
Er der leveringsomkostninger?
Alle vores tilbud er altid ab Gøngehusvej, med mindre andet er aftalt. Vi hjælper dig gerne med evt. at fordele og opbevare din bestilling, hvis det er relevant. Ring til os på 45 89 39 21, og hør om mulighederne.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik