info@prologo.dk

Jakker med logo

Prologo kan levere jakker, som er tilpasset til året sæsoner eller dit behov.

Vi er eksperter i profilbeklædning og jakken er den vare vi sælger oftest. Vores udvalg er stort og bredt, hvilket gør at vi kan tilbyde jakker til godt og vel alle anledninger. Lige nu er softshell jakken, dun jakken og den kviltede jakke det fortrukne valg hos vores kunder, måske også dit fortrukne valg?

Vores kollektion er altid lavet så vi kan brodere eller trykke logo på, så det fremstå rigtig flot. Så er du ude hele dagen, eller på kundebesøg, er du på konsulentbesøg i eksterne virksomheder, har vi lige det du skal bruge. Vi har 30 års erfaring i at rådgive vores kunder i hvilken jakke, der passer præcis til deres behov og ønske om design.

Vi fremsender gerne et grafisk oplæg, så du kan se hvordan dit logo kommer til at se ud, på den jakke du bestiller. Du kan altid få en produkt prøve tilsendt, så du kan se jakkens design og farve.

Kontakt os på telefon nr. 45 89 35 21 eller pr.  e-mail info@prologo.dk

et lille udpluk af mulighederne
9 FIF TIL INDKØB AF JAKKER

Nedenstående 9 fifs er ikke en endegyldig indkøbsliste, men inspiration til de spørgsmål, du bør stille ved indhentning af tilbud på Jakker med logo.

1. Hvem skal bruge jakken?

Overvej om det er til mænd eller kvinder, du skal indkøbe jakken. Facon og model varierer en del, afhængig af kønnet.

2. Hvordan skal jakken bruges?
Er der noget i brugen af jakken, der taler for en let jakke? En kort jakke? En meget lang jakke? En meget varm jakke? Er der noget farvemæssigt, der spiller ind, f.eks. skal den passe til en allerede eksisterende tøj/uniforms-linie?
Skal der kunne være en blazer under jakken, kan du med fordel vælge en lidt længere model.

3. Skal jakken være vandtæt, vandafvisende eller neutral funktion?
Når du indkøber jakker/overtøj, bliver der ofte talt om vandsøjletryk. Vandsøjletryk er mængden af vand i millimeter 1 cm2 af jakkestoffet kan modstå, før den gennembrydes af vandet. Så jo højere vandsøjletryk, desto mere vandtæt. En god tommelfingerregel er, at et vandsøjletryk på 3.000 mm, klarer stort set al slags dansk regnvejr.

Check også, at syningerne er tapet, hvis du ønsker en vandtæt jakke. Hvis syningerne ikke er tapet, er jakken kun vandafvisende.

4. Hvor åndbar skal den være?
Åndbarhed er den evne jakken har til at komme af med kropsvarme og fugtighed. Vi ved alle, hvordan de ’gammeldags’ regnfrakke i gummi materiale, ikke tillod nogen varme at forsvinde overhovedet.
Skal jakken bruges til en normal aktiv livsstil, skal du gå efter en højere åndbarhed – jo højere aktivitetsniveau, jo højere åndbarhed. Vi anbefaler en åndbarhed på 3.000 g/kvm. til en efterårsjakke, og så vil den være behagelig og passende for en normal aktiv livsstil.

5. Hvilken farve jakke passer til jeres logo?
Vælg en farve jakke, som passer til jeres logo, så det fremstår som du ønsker det, når det er enten broderet eller trykt på jakken.

6. Hvordan ønsker du logoet – tryk eller broderi?
Oftest kan man vælge mellem at trykke eller brodere på jakker, naturligvis afhængig af jakkens overflade. Så husk at spørge, hvorvidt det kan lade sig gøre, hvis du allerede har en holdning til tryk eller broderi af dit logo..

7. Broderi af logo – så vælg jakke med skjult lynlås i foret
Har du sat dig fast på broderi af logo, så vælg evt. en jakke med skjult lynlås i foret. På den måde kan broderingens bagside skjules i foret, frem for, at der skal syes hele vejen igennem, så stikninger vil kunne ses på indersiden af foret.

8. Placér aldrig logo…
Et logo kan som udgangspunkt ikke placeres ovenpå en syning – hverken som tryk eller broderi. Det bliver ganske enkelt ikke pænt.

9. Logo på lommen
For det meste er det ikke muligt at brodere et logo på en sidelomme på en jakke. Pladsen i lommen er ganske enkelt for snæver til, at vores broderingsmaskine kan arbejde der.

kataloger
Hent katalog fra Nimbus
Hent katalog fra ID
Hent katalog fra Craft

Hent katalog fra Tee Jays

Hent katalog fra Cutter & Buck

Hent katalog fra Clique

Hent katalog fra Berkeley

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik