info@prologo.dk

Muleposer med tryk

Muleposer med tryk er en effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og dit brand.

Mange virksomheder vælger at få muleposer med tryk, fordi det er en fleksibel måde at reklamere på. Du kan få muleposer med tryk i mange forskellige designs og i flere farver, og du kan få trykt næsten hvad som helst på dine stofposer.

Muleposer med tryk er også en god måde at skille sig ud fra mængden. Med en mulepose med tryk kan du nemlig vise, at du tager miljøet og genbrug alvorligt.

pf11952600

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

Anvendelse

Muleposer med logo er én af de mere udbredte reklameartikler og kan bruges i mange forskellige forbindelser og sammenhænge:

 • Messer
 • Konferencer
 • Events
 • Butikker
 • Indkøbsnet til de daglige indkøb
 • Til Genbrugs pet flaske
  osv.

Muleposer med logo kan bruges til næsten enhver lejlighed og er langt mere miljøvenlig end en plasticpose.

Hos Prologo råder vi over et meget stort sortiment i mange forskellige designs og i mange forskellige farver. Vi har muleposer med logo i alle priser. Den helt billige non-woven pose med tryk til den kraftige kanvaspose med brodering eller tryk. Vi laver også muleposer i nylon, som er specielt slidstærke. Denne type er ofte kendt som revisorposer eller advokatposer.

Vi har poser med kort og lang hank.

For at vi sammen kan finde den rigtige løsning, er det det vigtigt, at vi ved, hvordan du ønsker at bruge dine muleposer.

Alt tekst
pf12011906

hvad koster en mulepose med tryk?

Du kan købe en billig mulepose helt ned til kr. 5-6 kr. pr. styk. Billige muleposer med tryk giver god mening i visse tilfælde. I andre tilfælde kan det være en god idé at investere lidt mere og dermed signalere højere kvalitet.

Prisen for en mulepose med logo afhænger af flere ting:

 1. Muleposens kvalitet
 2. Antal muleposer
 3. Antal tryk/print på muleposen
 4. Tryk metode (direkte, transfer eller broderi)
 5. Antal logo farver
 6. Printets størrelse

Prisen på dine poser påvirkes hver gang du ændrer på én af faktorerne.

Ring eller skriv til os, så kan vi sammen finde ud af, hvordan din næste mulepose med tryk skal se ud, og hvilket prisniveau du skal forvente.

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

eksempler på muleposer

Er der minimumsbestilling?

Som udgangspunkt er vores minimumsbestilling på muleposer med tryk på 25 stk.

Uanset hvilken type tryk du vælger, er der nogle opstart omkostninger. Disse omkostninger er i store træk de samme uanset, hvor mange poser du skal bruge, så styk prisen for hver pose bliver mindre jo flere poser du skal bruge.

erfaring tæller

Siden 1989 har vi produceret ekstremt mange forskellige muleposer.

Vi ved, hvad vi laver og du kan forvente at få en pris indenfor max. 30 minutter.

Vi er kendt for at have konkurrencedygtige priser og du får glæde af vores brede udvalg fra et kæmpe netværk af producenter.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

farver

Farve mulepose

Stofposer med eget logo fåes i mange forskellige farver. I princippet er der ikke ret mange grænser i forhold til farveudvalget på din mulepose. I praksis vælger de fleste en mulepose ud fra et eksisterende sortiment, da det selvfølgelig er forbundet med en ekstra investering, når du vælger en farve “udenfor sortiment”.

Farve tryk på mulepose

Dit valg af farve på selve muleposen afhænger også af det tryk eller logo som du ønsker at få på posen. Farverne på poserne og dit tryk skal passe sammen.

Du er meget velkommen til at bede om farvekort eller lave en aftale i vores showroom, så vi kan vise dig udvalget og alle mulighederne.

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

Størrelsen af dit tryk eller logo

Størrelsen af dit tryk på muleposen afhænger af hvilken type tryk du vælger og til dels også hvilken mulepose, du ønsker at trykke på. Herunder får du nogle retningslinjer for størrelse på trykket. Der vil altid være undtagelser og særtilfælde, så det er vigtigt for os, at vi kender dine konkrete ønsker inden vi giver dig en konkret anbefaling.

Tryk på muleposer

Når du skal lave dine muleposer med logo, har du flere tryk muligheder.

Brodering
Transfertryk
Direkte tryk

Hvilket tryk du ender med på dit indkøbspose, revisornet osv., afhænger af din konkrete situation.

Lad os drøfte dine ønsker og tanker, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Brodering

Hvis du broderer på din mulepose kan dit logo som udgangspunkt være op til 27 x 27 cm. I særlige tilfælde kan dit logo blive op til 34 x 34 cm.

Du kan læse mere om brodering her.

Transfer tryk

Transfertryk laves på et stykke transparent papir som fåes i 3 forskellige størrelser.

Prisen for transfer tryk beregnes ud fra størrelsen af dit tryk, antallet af farver i selve trykket og sidst men ikke mindst antal af tryk der bestilles.

50 tryk i 2 farver i størrelsen 7 x 7 cm. (49cm2) vil koste 11 kr. pr. tryk plus 415 pr. farve i opstart.

Så længe du opererer “indenfor standarderne” kan du trykke op til 900cm2 (f.eks. 30 x 30 cm.). Du kan trykke helt til kanten og udnytte hele papirets størrelse. Dit tryk kan være større end 900cm2, men det vil være udenfor det mange kalder for “normal standard”.

En af fordelene ved transfer tryk er, at du blandt andet kan lave tryk med “refleks-effekt”.

Du kan læse mere om transfertryk her.

Direkte tryk

Når du vælger direkte tryk kan du principielt trykke på hele fladen undtaget. Dog skal der være en kant på ca. 1 cm. fra tryk til syning. Hvis du gerne vil trykke på hele fladen vil vi dog anbefale dig at dit tryk ikke er helt firkantet. Dette skyldes, at muleposen næsten aldrig er 100% firkantet. Når du trykker et 100% firkantet print på poser som ikke er helt firkantede, risikerer du at “drille” øjet. Selv ved mindre afvigelser.

Direkte tryk har også visse standarder.

Almindelig: 30 x 30 cm.
Mellem: 35 x 45 cm.
Max: 45 x 65 cm.

Du kan vælge tryk der er større endnu, men det vil være udenfor standard og derfor skal du også forvente en lidt højere investering.

Du kan læse mere om direkte tryk her.

Alt tekst

hvilket materiale bør jeg vælge?

En mulepose med tryk fåes typisk i 3 forskellige materialer.

Non-woven muleposer
(genbrug)

Non-woven muleposer bliver ofte kaldt den perfekte erstatning for plasticposen. Flere og flere detailbutikker tilbyder denne type pose som erstatning for de kendte plast- og papirposer.

En non-woven mulepose er en pose der hverken er vævet eller strikket og som du kan vælge at få lavet i genbrugsmaterialer. Når du vælger en god kvalitet, er det poser, som kan anvendes igen og igen og samtidig en miljøvenlig tilgang.

Canvas muleposer
(bomuld)

En canvas mulepose er en mulepose med tryk, som er lavet af 100% bomuld. Materialet gør muleposen slidstærk og robust, og muleposen kan derfor bruges til mange formål.

Canvas muleposerne er ofte de mest holdbare muleposer på markedet, og muleposen kan fås i mange forskellige størrelser.

Kanvas tasker er en kraftig mulepose.

Nylon muleposer
(genanvendt plastic/polyester)

En nylon mulepose er en mulepose med tryk, som er lavet af 100% nylon. Nylon muleposer er muleposer, der kan være lavet af genanvendt plastik. Nylon muleposer har en meget høj holdbarhed og er slidstærke muleposer.

Alle muleposer fåes som udgangspunkt med eller uden lynlås.

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

eksempler på muleposer

specialproduktion

Vi har lavet mange specialproduktioner af muleposer, hvor vi sammen med kunden designer en unik mulepose helt fra bunden. Der er mange fordele forbundet med en specialproduktion. Den helt åbenlyse er naturligvis, at du har “fri leg” på næsten alle områder. Det gælder både valg af materiale, men også både størrelse og farve samt eventuelle “ekstra tilbehør” i form af lommer, lynlåse osv.

Som udgangspunkt giver det mest mening at lave specialproduktioner fra og med 250 stk.

Vi samarbejder med producenter i både østen og europa. Vi ser oftere og oftere, at kunder prioriterer produktioner i europa. Det hænger bl.a. sammen med den miljømæssige vinkel, men også med det faktum, at produktioner i europa efterhånden er konkurrencedygtige med østen produktioner. Både for så vidt angår pris, men i særdeleshed også når det kommer til kvaliteten og leveringstiden.

Vores grafiske afdeling er klar til at gennemgå lige præcis dine behov og ønsker samt udarbejde et tilbud til dig. Vi oplever mange gange at man bliver positivt overrasket over både mulighederne, men også overrasket i forhold til, hvad en specialproduktion egentlig koster sammenlignet med standardløsninger.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

Bæredygtighed

Muleposer med tryk er et miljøvenligt alternativ til eksempelvis en plasticpose. Når du vælger miljøvenlige muleposer som reklame for din virksomhed, sender du et signal til omverden.

Du kan også opnå en bæredygtig pose ved at vælge poser med høj bæreevne i kraftig bomuld. Eller ved at vælge muleposer i økologisk bomuld eller i genanvendt bomuld. Mulighederne er mange og der findes et stort udvalg i et utal af farver og designs.

miljøvenlige muleposer

Muleposer skal ikke kun være i god kvalitet, men muleposerne skal også være miljøvenlige. Hos Prologo finder du muleposer, der er lavet af økologisk bomuld, genanvendt bomuld og genanvendt polyester.

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

økologiske muleposer

Muleposer med tryk i økologisk bomuld anses for at være en af de mest miljøvenlige muleposer på markedet. Økologisk bomuld er dyrket uden brug af kunstgødning eller pesticider.

Økologiske muleposer er som udgangspunkt lige så slidtstærke som muleposer i almindelig bomuld.

Muleposer med tryk i økologisk bomuld er derfor en god måde at vise omtanke for miljøet på.

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

genanvendt bomuld

I mange muleposer findes der genanvendt bomuld. Genanvendt bomuld er bomuld, der er blevet brugt før, men som har fået en ny livscyklus. Det betyder, at muleposen er lavet af bomuld, der ikke er blevet dyrket i år.

Det er godt for miljøet at muleposer indeholder genanvendt bomuld, fordi det betyder, at der ikke skal dyrkes så meget bomuld. En mulepose som er lavet af genanvendt bomuld som eksempelvis et par gamle jeans eller t-shirt, er en mere miljøvenlig mulepose.

Få dit uforpligtende tilbud indenfor 30 minutter i normal arbejdstid.

kataloger

Hent katalog fra Prologo

Hent katalog fra ID
Hent katalog fra R & T

Hent katalog fra XD

ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan jeg få muleposer med logo?
Normalt lover vi levering indenfor 14 arbejdsdage, naturligvis afhængig af ordrestørrelse, og hvilken slags mulepose, du ønsker. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 45 89 39 21. Vi kan godt trykke muleposer ekspres.
Hvilket materiale er de lavet af?
Vi leverer muleposer i mange slags kvaliteter, lige fra den lidt billigere non-woven pose med tryk, til den kraftige kanvas eller nylonpose med brodering eller tryk på. Vi laver også andre kvaliteter, men de 3 nævnte herover, er de kvaliteter vi sælger oftest. Ring og få en snak, så skal vi guide dig til den bedste løsning.
Hvordan bestemmer vi placering af logo på muleposen?
Vi sætter gerne et design op for dig, så du kan se placering af dit logo på muleposen. Vi skal blot have dit logo, og så sørger den grafiske afdeling for resten. Og det er inkluderet i prisen.
Hvilke farver fås muleposer i?
Vi har et bredt udvalg af farver og et hav af modeller. Kig forbi showroom og se det selv. Eller spørg efter en farveskala, så fremsender vi den.
Hvor holdbare er muleposer?
Alle muleposer har en god holdbarhed. Der laves muleposer i forskellige materialer, nogle i bomuld, canvas, non wowen, og andre i nylon. Så før du vælger kvalitet bør du tænke over brugen af muleposen – det er ofte det der skal i posen der afgøre, hvilken materiale der vælges. Det er vigtigt input for os at få, når vi skal rådgive dig omkring det valg, der passer til din virksomhed og formål.
Kan jeg bestille muleposer i vores egen logo farve?
Ja det kan du. Produktionstiden er længere, end hvis du vælger en hylde-vare, men vi kan sagtens hjælpe dig. Normalt er en minimumsbestilling fra 500-1000 stk. alt efter opgaven. Der er tilfælde hvor der kræves flere. Der er en leveringstid på 4-5 måneder.
Er der minimumsordre på en bestilling?
Som udgangspunkt ligger minimumsordre på 25 stk., men ring til os – så hjælper vi dig, uanset ordrestørrelse.
Findes der muleposer med lomme udvendig?
Det gør der helt bestemt. Vi har forskellige modeller, hvor der er en lomme på den ene side.
Fås muleposer med lange skuldre remme?
De fleste kanvasmodeller kan bestilles både med lang og kort hank.
Kan jeg få muleposer, der passer til A4 mapper?
Ja, de fleste muleposer kan indeholde en A4 mappe. Vi har et væld af størrelser og designs, så det er vigtigt at vi kender dit behov. Måske er det slet ikke den klassiske ’firkantede’ version vi skal tilbyde, for muleposer findes i mange andre faconer.
Kan jeg vaske muleposen i vaskemaskinen?
Ja det kan du, hvis den er i 100% bomuld/canvas. Nylonposer anbefaler vi blot at tørre af med en klud.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig et lille udvalg af vores muleposer. Eller hvis du bor i nærheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan vise dig udvalget af muleposer og tryk- samt broderingsmuligheder.
søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik