Muleposer med logo

Muleposer med logo til enhver lejlighed og er langt mere miljøvenlig end en plasticpose.

Hos Prologo råder vi over et meget stort sortiment i mange forskellige designs og farver. Vi har muleposer med logo i alle prisklasser. Den helt billige non-woven pose med tryk til den kraftige kanvaspose med brodering eller tryk. Vi laver også muleposer i nylon, som er specielt slidstærke. Vigtigt her vi kender hvad muleposen skal bruges til, samt hvad der skal i den.

 Vi levere også mange muleposer, der er enten i 100% økologisk bomuld (evt. GOTS-certificeret) eller muleposer lavet af genbrugsplast. Mulighederne er mange.

Prologo står for mange specialproduktioner af muleposer, hvor vi sammen med dig kan designe din unikke mulepose helt fra bunden. Vores grafiske afdeling sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon nr. 45 89 39 21eller pr. e-mail: info@prologo.dk.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger
Hent katalog fra R & T
Hent katalog fra ID
Hent katalog fra Prologo

Hent katalog fra XD

ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan jeg få muleposer med logo?
Normalt lover vi levering indenfor 14 arbejdsdage, naturligvis afhængig af ordrestørrelse, og hvilken slags mulepose, du ønsker. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 45 89 39 21. Vi kan godt trykke muleposer ekspres.
Hvilket materiale er de lavet af?
Vi leverer muleposer i mange slags kvaliteter, lige fra den lidt billigere non-woven pose med tryk, til den kraftige kanvas eller nylonpose med brodering eller tryk på. Vi laver også andre kvaliteter, men de 3 nævnte herover, er de kvaliteter vi sælger oftest. Ring og få en snak, så skal vi guide dig til den bedste løsning.
Hvordan bestemmer vi placering af logo på muleposen?
Vi sætter gerne et design op for dig, så du kan se placering af dit logo på muleposen. Vi skal blot have dit logo, og så sørger den grafiske afdeling for resten. Og det er inkluderet i prisen.
Hvilke farver fås muleposer i?
Vi har et bredt udvalg af farver og et hav af modeller. Kig forbi showroom og se det selv. Eller spørg efter en farveskala, så fremsender vi den.
Hvor holdbare er muleposer?
Alle muleposer har en god holdbarhed. Der laves muleposer i forskellige materialer, nogle i bomuld, canvas, non wowen, og andre i nylon. Så før du vælger kvalitet bør du tænke over brugen af muleposen – det er ofte det der skal i posen der afgøre, hvilken materiale der vælges. Det er vigtigt input for os at få, når vi skal rådgive dig omkring det valg, der passer til din virksomhed og formål.
Kan jeg bestille muleposer i vores egen logo farve?
Ja det kan du. Produktionstiden er længere, end hvis du vælger en hylde-vare, men vi kan sagtens hjælpe dig. Normalt er en minimumsbestilling fra 500-1000 stk. alt efter opgaven. Der er tilfælde hvor der kræves flere. Der er en leveringstid på 4-5 måneder.
Er der minimumsordre på en bestilling?
Som udgangspunkt ligger minimumsordre på 25 stk., men ring til os – så hjælper vi dig, uanset ordrestørrelse.
Findes der muleposer med lomme udvendig?
Det gør der helt bestemt. Vi har forskellige modeller, hvor der er en lomme på den ene side.
Fås muleposer med lange skuldre remme?
De fleste kanvasmodeller kan bestilles både med lang og kort hank.
Kan jeg få muleposer, der passer til A4 mapper?
Ja, de fleste muleposer kan indeholde en A4 mappe. Vi har et væld af størrelser og designs, så det er vigtigt at vi kender dit behov. Måske er det slet ikke den klassiske ’firkantede’ version vi skal tilbyde, for muleposer findes i mange andre faconer.
Kan jeg vaske muleposen i vaskemaskinen?
Ja det kan du, hvis den er i 100% bomuld/canvas. Nylonposer anbefaler vi blot at tørre af med en klud.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig et lille udvalg af vores muleposer. Eller hvis du bor i nærheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan vise dig udvalget af muleposer og tryk- samt broderingsmuligheder.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik