info@prologo.dk

T-shirts med logo

Den ikoniske T-shirt som er evig stabil og stadig ligetil og cool.

Hvad enten du skal bruge T-shirten til festival, arbejde eller messe, kan vi finde det design og den kvalitet du skal bruge. T-shirten er meget velegnet til at lave tryk på, det kan enten være et firmalogo eller f.eks. et slogan. Hos Prologo har vi en specialviden, når vi skal vælge hvilken trykteknik der skal benyttes til de forskelle T-shirts kvaliteter. En viden som gør at du altid vil få det helt rigtige og bedste tryk resultat.

Marked er kæmpe stort og det er nemt at blive forvirret over hvilken type T-shirt du skal vælge. Derfor er det vores store erfaring, som kan hjælpe dig til at finde præcis det du søger. Vi videndeler altid gerne og er klar til en uforpligtende snak. Ring på 45 89 39 21 eller skriv til info@prologo.dk

et lille udpluk af mulighederne
8 FIF TIL INDKØB AF T-SHIRTS

Nedenstående 9 fifs er ikke en endegyldig indkøbsliste, men inspiration til de spørgsmål, du bør være opmærksom på, ved indhentning af tilbud på T-shirts med logo.

 

1. Hvem skal bruge T-shirten?
Tag stilling til om de T-shirts du bestiller skal leveres i dame og herre design eller blot unisex. Facon og model varierer en del, afhængig af, om designet er til damer, herrer eller unisex. Husk også, at forskellige modeller klæder forskellige aldersgrupper.

2. Hvordan skal T-shirten se ud?
Overvej hvilket udtryk eller image ønsker du at have.
Er der noget farvemæssigt der spiller ind, f.eks. skal T-shirten passe til en allerede eksisterende tøjlinie i firmaet?
Skal den være med rund hals eller v-hals udskæring?
Skal den have klassisk rib eller skal den være med en smallere rib i halsåbningen?

3. Hvordan skal T-shirten bruges?
Er der noget i brugen af T-shirten, der taler for en ekstra god kvalitet, et moderigtigt design, en klassisk standard T-shirt eller skal den bruges til sport? Overvej grundigt brugen af den, så du får bestilt den helt rigtige kvalitet til formålet.

4. Kvalitet og pris hænger sammen.
Det kan være meget svært at tjekke, hvilken bomuldskvalitet en T-shirts er fremstillet i, også for fagfolk. T-shirts omtales i gramvægt og hvordan metervaren er strikket, f.eks single jersey, interlock, 1×1 rib etc. Gramvægt og strikbeskrivelsen hænger ikke sammen med bomuldskvaliteten, da det har noget at gøre med kvaliteten på bomuldstråden, der bruges. Det er rigtig svært at se forskel på en god og en mindre god kvalitet, hvorfor det er ekstra væsentligt at blive rådgivet omhyggeligt – for her er faktisk et produkt, hvor prisen afspejler kvaliteten.

5. Hvordan vaskes T-shirten?
Du skal altid følge vaskeanvisningen i T-shirten, derfor er det vigtigt at få information om der er specielle ønsker hvad det angår.
Indkøber du T-shirts til f.eks. dyrlæger, hospitaler, visse former for industri eller køkkenpersonale, bør de valgte T-shirts kunne vaskes på 60 grader. Er der andre informationer til T-shirten, så husk at nævne jeres (særlige) vaskekrav, da det har betydning for valg af T-shirtens kvalitet samt valg af trykmetode.
Husk, at sportstøj ikke tåler skyllemiddel og tørretumbler, da det ødelægger åndbarheden af materialet.

6. Kan der broderes på T-shirts?
Hos Prologo anbefaler vi ikke broderi på T-shirts, da det ikke altid er holdbart i længden. De fleste T-shirts er lavet af et tyndt strikket metervare som ikke er velegnet til broderi. Dog er der T-shirts i kraftig bomuld som der kan broderes på. Og så er der naturligvis ingen regler uden undtagelser, så husk at spør’, såfremt du vil have broderi på.

7. Hvilken tryk skal jeg vælge?
Der findes mange trykmetoder og dermed også mange udtryk. Trykmetode vælges efter dine ønsker til det visuelle design. Vi vejleder dig i hvilken trykmetode, der er bedst egnet til netop din opgave. De to mest brugte trykmetoder er direkte tryk og transfertryk.

Direkte tryk er den trykmetode, hvor farven trækkes direkte ned på T-shirten. Denne trykmetode er den mest holdbare og slidstærke.

Transfertryk er et ’tekstilklistermærke’ der varmeoverføres til tøjet. Denne metode er ofte god til mindre serier og til dem, som ønsker at være fleksible og kunne bestille små oplag med hurtig levering og langt billigere ved genbestilling. Sportstøj kan kun trykkes med transfertryk

8. Her kan logoet placeres
T-shirts har en stor trykflade og er derfor den bedste reklamebære indenfor beklædning.
Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger for, hvor stort man normalt kan trykke, dog skal trykket gerne ligge 2 cm fra enhver syning. Der skal altid tages forbehold for, at T-shirts leveres i flere størrelser og logoet bliver som regel kun lavet i én størrelse, så der vil være forhold der ændrer sig. Bestiller du hos os, laver vi trykstørrelsen ud fra den mindste tøjstørrelse i din bestilling.

9. Godkend oplæg/korrektur.
Vi laver altid et oplæg og korrektur, før du sætter en produktion i gang. Det er vigtigt, at du ser dit tryk opsat på T-shirten, så du ved, hvad du godkender og senere får leveret.

kataloger
Hent katalog fra TeeJays
Hent katalog fra ID
Hent katalog fra Nimbus

Hent katalog fra Clique

ofte stillede spørgsmål
Hvilke mærker har I?
Vi fører en lang række mærker, kendte som ukendte. Det betyder, at vi næsten altid kan matche dit behov, både hvad gælder kvalitet, leveringstid og budget.
Krymper T-shirts i vask?
Hvis en T-shirts er lavet i 100% bomuld, skal der altid regnes med, at den kan krympe op til 4%. Hvis stoffet indeholder polyester, krymper T-shirten ikke.
Kan jeg vælge mellem tryk & brodering på T-shirts?
Oftest bliver det pænest at lave tekstiltryk på T-shirts, så det laver vi meget af. Vi tilbyder også brodering, men det kræver en vis kvalitet af T-shirten, for at det bliver godt. Vi er mestre i at rådgive indenfor de mange muligheder med tekstiltryk på T-shirts – så ring til os på 45 89 39 21.
Fås T-shirts i alle farver?
T-shirts fås i en lang række farver. Vi har så stort et udvalg, at det næsten altid lykkes at finde den helt rigtige.
Er der farlige kemikalier i jeres T-shirts?
Nej, for vores leverandører overholder alle gældende EU standarder, herunder REACH (Europa Kommissionens kemikaliedirektiv over kemikalier, der ikke må være i tøj/tøjproduktion).
Hvor hurtigt kan I levere T-shirts med tryk?
Normalt lover vi levering indenfor 10 arbejdsdage, naturligvis afhængig af ordrestørrelse og hvor mange farver tryk er i. Vi kan dog levere ekspres helt ned til 3 arbejdsdage. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 45 89 39 21.
Hvilken kvalitet skal min T-shirt være i?
Vi fører T-shirt mærker i alle kvaliteter og prisklasser. Hvad den rigtige kvalitet for dig vil være, er meget afhængig af, hvad T-shirten skal bruges til. Baseret på vores lange erfaring kan vi guide dig til, hvilken kvalitet du bør vælge. Vi sørger altid for, at du får det design, du skal bruge, i den helt rigtige kvalitet.
Er der forskel på T-shirts til damer og herrer?
T-shirts til damer er mere figursyet end til herrer generelt, en såkaldt slimline model. Der findes dog også unisex modeller, som er en mere klassisk T-shirt lige op og ned, der passer begge køn.
Ser jeg designet, før I trykker?
Vi udarbejder og fremsender altid et designoplæg, som du skal godkende, før en produktion sættes i gang. I det oplæg vil du kunne se, hvor på T-shirten vi trykker dit logo, logoets pantonefarver, og hvor stort det vil være ift. selve trøjen. Det er først ved din godkendelse, at vi sætter produktion i gang.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig en kvalitetsprøve i udvalg. Eller bor du i nærheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan fremvise det store sortiment af T-shirts.
Er der minimumsordre på en bestilling?
Ja, minimumsordre er på 25 stk. af samme model T-shirt, men ring til os – så finder vi en løsning, uanset ordrestørrelse.
Kan vi få logo på begge sider af en T-shirt?
Sagtens. Vi kan placere jeres logo lige præcis der på T-shirten, hvor I ønsker det – blot ikke ovenpå syninger og for tæt på hals-rundingen.
Har I T-shirts både med rund hals og v-udskæring?
T-shirts kommer i et hav af varianter hvad model angår, herunder nogle med rund hals, og nogle med v-udskæring. Bliv inspireret af kataloget her eller ring til os på 45 89 39 21, så guider vi dig gennem mulighederne til det helt rigtige valg for dig.
Hvordan holder tryk efter vask og brug?
Vi råder over mange teknikker, når vi skal trykke logo på T-shirts, så de tryk vi laver, vil altid have en god holdbarhed. Der er meget at tage stilling til, før en korrekt trykmetode vælges, så vi rådgiver dig grundigt, også i denne del af processen.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik