info@prologo.dk

Specialproduktion

Hvad er en specialproduktion?

I vores industri er det en produktion som starter på tegnebrættet. Det kan være en simpel mulepose hvor stoffet er indfarvet i din pantonefarve, og hvor du bestemmer målene og designet. Det kan være en fed rygsæk eller nylontaske som har detaljer som passer lige til dit behov. Mulighederne er mange. Fælles for specialproduktioner er, at du altid har flere muligheder for at placere logo og budskab lige den måde og der, hvor du ønsker det.

Vi er specialister i plastprodukter, det kan være isbægere som illustreret herunder, det kan være sparebøsser til børnene eller blot en madkasse eller lignede. Vi har licens til Rasmus Klump og i samarbejde med Egmont, kan vi fremstille Rasmus Klump produkter.

Vores grafiske afdeling hjælper med at starte opgaver op, vi er kreative og kommer gerne med gode ideer og skitser.

Kontakt os på info@prologo.dk

Isbæger Produktion

Vi har en mængde af forskellige produktkategorier, hvor vi laver specialproduktion af reklameartikler og merchandise. Det spænder vidt og er i princippet alt, hvad du ser i dagligdagen med logo på.

Vores kreativitet er stor, og vi kan tilbyde denne ydelse til stort set alle produkttyper.

Det eneste, det kræver, er en vis mængde volumen og din tålmodighed, for leveringstiden kan ofte være lang. Du vil altid få en angivelse af leveringstiden fra os straks ved din forespørgsel.

Vi laver store mængder af tekstiler som specialproduktion, men vi synes også, at små nicheprodukter af såkaldte “hårde artikler” er spændende projekter. Et eksempel på dette kunne være vores produktion af isbægre, hvor du her kan se en bred variation af de kreative designs, vi har lavet:

Novo

En typisk opgave, som vi har mange af. Novo skulle have et stort og vigtigt seminar.

Vi skulle på kort tid levere et lille udvalg af kvalitetsprodukter med logo, som kunne fordeles til seminarets deltagere, og hvor man gerne så, at flere af produkterne også blev brugt efter seminarets afholdelse.

Og deadline var givet og meget kort – en ting vi naturligvis overholder 100%.

Isbæger

Fra Tivoli fik vi til opgave at udvikle og tegne et isbæger til deres helt unge publikum, så børnene dels ikke fik for meget is og dels havde en gimmick med hjem i børneværelset, hvor gensynsglæden med Tivoli var stor.

Vi startede helt fra bunden med håndtegnede skitser. Dernæst lavede en af vores medarbejdere en fysisk målfast tegning, der efter Tivolis godkendelse og tilrettelser blev lavet om til en tegning i 3D. Så var vi klar til at lave de første rå prøver, hvor det udelukkende var form og mål, der skulle testes. Når dette var godkendt, lavede vi så fysiske og farvelagte godkendelsesprøver ad flere omgange, så vi til sidst stod med en endelig færdig prøve, der kunne godkendes af Tivoli. Herefter kunne vi opstarte endelig produktion af ordren.

En proces, der giver muligheder for mange kreative tilrettelser undervejs, og som ofte kan tage helt op til et år afhængig af opgavens art.

En spændende sag at udvikle og følge til dørs.

Nedenfor kan du se et par andre eksempler på isbægre, vi også har udviklet helt fra bunden. Vores kreativitet er stor, og vi kan tilbyde denne ydelse til stort set alle produkttyper.

Viking

En virksomhed i meget kraftig vækst, som havde brug for et komplet produktsortiment til både kunder, personale m.m.

Det var vigtigt, at produkterne afspejlede kvalitet og repræsenterede en “rød linje” i vareudvalget, der 100% matchede  deres krav i virksomhedens designmanual –og dette samtidig med, at de enkelte produkter var godkendt til transport i helikopter.

Rasmus Klump

Vi har licensretten fra Egmont A/S til at sælge B2B af merchandise med Rasmus Klump.

I samarbejde med Egmont udvikler vi produkter til store virksomheders børnesegment, hvor børnenes gensyn med Rasmus Klump ofte giver den bedste og mest repetérbare brugsværdi.

Et samarbejde vi har meget glæde af og som styrker vores kreative evner.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.