info@prologo.dk

Skjorter med logo

En flot skjorte med flot broderet logo, er en god repræsentation for virksomheden, hvad enten det er på messen, til møde eller på rejsen.

Hos Prologo er vi eksperter, og vi råder over et stort og bredt udvalg af mærker i alle prisklasser. Skjorter med logo bruges ofte som personalebeklædning og profilbeklædning. Det gælder både til hverdagsbrug på kontoret og ude på kundebesøg. Vi samarbejder også med nogle af de store mærkevarer indenfor skjorter, såsom Bosweel og Nimbus, såfremt du søger et mere eksklusiv udtryk for din virksomhed.

Vi laver mange specialproduktioner af skjorter i mindre oplag. Vores grafiske afdeling stiller sig gerne til rådighed, så vi sammen kan designe en skjorte, der passer lige til dine ønsker og dit logo. Det er altid den lille detalje, der gør forskellen. F.eks. kan det være et farvet knaphul, en kontrast i manchetten eller en syning, der passer til virksomhedens logofarver.

Vi producerer broderi på skjorter her i huset, ved mindre bestillinger. Broderinger er meget velegnet til skjorter, og vi leverer altid topkvalitet.

Kontakt os enten på telefon nr. 45 89 39 21 eller pr. e-mail info@prologo.dk.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger
Hent katalog fra Nimbus
Hent katalog fra ID

Berkeley skjorter

Hent katalog fra Cutter & Buck

Hent katalog fra Clique

Hent katalog fra TeeJays

ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan I levere skjorter til en messe?
Vi kan levere ekspres, hvis det er relevant, idet vi har broderingsmaskine i huset. Normalt leverer vi indenfor 10 arbejdsdage. Vi leverer mange forskellige skjorter, så spørg os og vi finder lige det du søger. Kontakt os på info@prologo.dk eller ring på tlf. 45 89 39 21.
Har I skjorter med korte og lange ærmer?
Vi har begge dele, og i mange forskellige kvaliteter. Visse modeller findes også med ekstra langt ærme.
Hvor kan vores logo placeres på skjorten?
Det vælger I selv. Oftest broderer vi logo på skjorter, da det giver det flotteste og mest eksklusive resultat. Mange bruger at få deres logo broderet på flippen eller lige over brystlommen, det er de to placeringer der fremviser logoet bedst.
Er der minimumsantal på en ordre?
Der skal bestilles 4 stk. af samme model normalt, men har du ønske om en anden mængde, så kontakt os og så finder vi en løsning.
Er der leveringsomkostninger?
Alle vores tilbud er altid ab Gøngehusvej, med mindre andet er aftalt. Vi hjælper dig gerne med evt. at fordele og opbevare din bestilling, hvis det er relevant. Ring til os på 45 89 39 21, og hør om mulighederne.
Har I skjorter til både dame og herre?
Ja, de fleste af vores skjorter er lavet i både dame og herre design. Herreskjorterne finde som oftest også både i klassisk fit og slimfit.
Kan jeg bestille skjorter med button-down?
Ja, en klassisk Oxford skjorte leveres med button-down. Visse andre kvaliteter kan også købes med button-down på flipperne.
Hvor længe holder en brodering på en skjorte?
Laver vi en brodering, garanterer vi, at den ved almindelig brug, holder længere end skjorten. Farverne og udtrykket af en brodering vil stå skarpt og upåvirket, uanset vind, vejr og vask.
Kan jeg få skjorter i 100% bomuld?
Ja, de fleste af vores skjorter er lavet i ren bomuld. Men alt efter dit behov og ønsker, kan vi levere skjorter med polyester også. Blandings kvaliteter er ofte brugt til håndværkere eller anden form for let arbejde.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig et mindre udvalg af de mest relevante skjorter. Bor du i nærheden af vores kontor, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280 i Hørsholm, hvor vi kan vise dig mange forskellige skjorte-modeller og kvaliteter.
Kan I levere skjorter med og uden brystlomme?
Vi har de fleste designs til rådighed. De skjorter der leveres uden brystlommer er normal i slimfit eller body cut. Det klassiske design leveres normalt med brystlomme. Damemodellerne leveres med og uden brystlomme alt efter model, dog oftest uden brystlomme.
Kan skjorter bestille til manchet-knapper?
Ja, visse designs laves til manchetknapper. Skjorten kan leveres med både enkelt og dobbelt manchet. Dog er det kun på herreskjorter. Og vi laver gerne manchetknapper med dit logo.
Hvordan finder jeg ud af, at placere logo på skjorten?
Vi laver altid et forslag på layout til dig, så du kan se placering af dit logo på skjorten, før vi producerer. Og hos os skal du ikke betale ekstra for oplæg, da det er inkluderet i prisen.
Har I strygefri skjorter?
Ja, det har vi selvfølgelig. Betegnelse skal dog ikke forstås 100%. Strygefri er når skjorten er i en blandingsvare bomuld/polyester eller en 100% bomuld, der har fået en overfladebehandling, som gør skjorten nemmere at stryge, eller kommer pænere ud af vasken.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik