Løbetrøjer med tryk fra Craft, Geyser m.fl.

Der findes mange gode og oplagte anledninger, hvor løbetrøjer med tryk er et perfekt match.

 • Firmaarrangement eller motionsløb (DHL stafet, Stafet for Livet, Kvindeløbet, Royal Run osv.)
 • Motivation af medarbejdere og kolleger til mere bevægelse i fritiden
 • Ekstern kommunikation (give-way, præmier o.lign.)

Uanset anledningen, er det altid en god idé at brande sig i forbindelse med løb og motion. Det associerer dit brand med motion og sundhed.

hvad koster en god løbetrøje med tryk?

Den samlede pris for løbetrøjer med tryk afhænger af 5 faktorer:

 

 1. Løbetrøjens kvalitet
 2. Antal af trøjer
 3. Antal af print på trøjen
 4. Antal farver i dit print (eller dine print)
 5. Størrelse af dit print (eller dine print)

Vi kan af gode grunde ikke give dig en pris på din opgave uden at kende dine konkrete behov. Men vi kan give dig et indtryk af niveauet ved at dele et par reelle eksempler med dig.

Du kan som udgangspunkt få løbetrøjer fra 39 kr. i den ene ende af skalaen sammenlignet med et par hundrede kroner i den anden ende. Dertil skal lægges prisen for trykket på løbetrøjen.

Hvis du vælger en Basic Active tee løbetrøje fra CLIQUE med tryk i én farve (max. 50 cm2) vil prisen være ca. 45 kr. pr. stk. ved 1.000 stk. Ved 250 stk. er prisen for samme model trøje og samme størrelse og farve tryk kr. 49 pr. stk.

Vores erfaring er, at den “rigtige løsning” (for vores kunder) typisk ligger i intervallet 95-125 kr. pr. stk.

Som du kan se, er der mange faktorer der påvirker prisen. Derfor anbefaler vi altid en dialog, hvor vi tager udgangspunkt i dine konkrete behov.  Så snart vi har indblik i ovenstående, vil du modtage et tilbud fra os til godkendelse.

Kontakt os & få dit tilbud

Sammen finder vi den rigtige løbetrøje med tryk til dig.

I en travl hverdag kan det være tidskrævende at finde den helt rigtige løsning til dit firmaarrangement eller motionsløb.

Kontakt os på telefon 45 89 39 21 eller mail, så vejleder vi dig til en helt rigtige løbetrøje med dit helt eget unikke budskab.

special tryk – dit helt eget design

Løbetrøjer med tryk - special tryk - eget design

De færreste er klar over, at man kan lave sin helt egen specielle løbetrøje.

100% DIT helt eget design.

Forestil dig dit helt eget design i egne farver med tryk direkte indfarvet i metervaren. Du kan vælge din egen grundfarve i stoffet, men du kan også integrere tryk, logo osv. direkte i stoffet.

Kort sagt din helt egen unikke løbetrøje, som du kan lave selv i mindre “oplag” og til en pris der ofte overrasker positivt.

Minimums køb er 100 stk. fordelt på alle størrelser.

Vær opmærksom på, at du som udgangspunkt skal påregne en produktionstid på ca. 15 uger.

Ring eller skriv til os hvis du vil høre mere om mulighederne.

hvad er en god løbetrøje?

Det er naturligvis individuelt, hvad man opfatter som en “god løbetrøje”.

Det afhænger bl.a. af, hvor meget du “presser” din løbetrøje og hvilken pasform du foretrækker.

En ekstremløber med lange træningspas og stor svedproduktion stiller formentlig anderledes og større krav til en løbetrøje end en motionsløber, der løber kortere ture og ikke producerer sved i samme omfang.

Helt objektivt kan en løbetrøje defineres ud fra nedenstående spørgsmål

 

 • Hvor effektiv er den til at fjerne fugt (sved) fra kroppen?
 • Hvor hurtigt tørrer den?
 • Hvordan føles den på huden?
 • Hvor ofte kan den bruges og hvor lang “levetid” har den?

  Helt grundlæggende er formålet med en løbetrøje at fjerne så meget fugt fra kroppen så hurtigt som muligt. Det er med til at hjælpe kroppen til at holde en naturlig kropstemperatur samt at gøre trøjen så blød og rar på huden som muligt.

  Løbetrøjens pasform er vigtig. Og igen indviduel. Nogen foretrækker en tætsiddende trøje, mens andre hellere vil have en løs pasform.

  Materialevalg i din næste løbetrøje

  Polyester

  Polyester er det klart mest udbredte og anvendte materiale i løbetrøjer.

  Det er der flere årsager til og de væsentligste er, at det udover at være relativt billigt at fremstille (sammenlignet med eksempelvis bomuld) er det nemt at arbejde med og så tørrer det hurtigere end bomuld.

  Derudover føles polyester rar mod huden.

  Nylon

  Nylon har lang holdbarhed og føles rart. Det tørrer dog ikke lige så hurtigt som polyester.

  Benyttes oftest i løbetøj, når det er blandet med andre materialer så som polyester.

   

  Bomuld

  Bomuld absorberer fugt/sved hurtigt, men er til gengæld længere om at tørre.

  Af den grund bruges bomuld kun sjældent i sportstøj og generelt anbefaler vi ikke, at man vælger bomuld. I særdeleshed ikke løbetrøjer, da de (hvis anvendt til løb 😜)  i mange tilfælde udsættes for større mængder sved.

  Vi anbefaler polyester, da det, efter vores mening, giver den bedste løsning.

   

  værd at vide om polyester

  Polyester er et fabriksfremstillet materiale i modsætning til naturmaterialer som cashmere, bomuld og silke. Polyester produceres som en tråd, der efterfølgende væves til en metervare (stof), der kan skæres i mål efter behov.

  Polyester fremstilles ved en ren kemisk proces, hvor der anvendes råolie og naturgas. Denne type betegnes ofte som “Conventional Polyester”.

  En anden fremstillingsmetode kendes under navnet “Recycled Polyester”. Recycled Polysester produceres af genbrugsplast; bl.a. plastflasker.

  Det anslås, at der på verdensplan sælges 1 mio. plastflasker (med vand eller andet indhold) hvert eneste minut. Det bliver til ret mange enheder, som skaber en stor og velkendt miljø udfordring. Det anslås eksempelvis, at det kan tage helt op til 450 år for en helt almindelig plastflaske at blive opløst i naturen.

  Vi anbefaler i langt de fleste tilfælde, at man vælger en løbetrøje produceret af recycled polyester. Recycled polyester består ofte af netop plastflasker, så i stedet for at bruge ressourcer på at nedbryde plastikken, får affaldet fornyet liv, når du motionerer. Det synes vi, giver god mening.

  Der forskes rigtig meget i, hvordan man laver den bedste og mest effektive polyester. I bund er principperne forholdsvis ligetil:

  • Fugten (sveden) skal flyttes fra indersiden til ydersiden af materialet hurtigst muligt. Det er med til at sikre, at huden forbliver så tør som mulig og stoffet føles blødt og rart på huden.
  • Så snart fugten når til ydersiden af stoffet, skal det spredes over et større areal. Et større areal kombineret med bedre luftcirkulation gør, at sveden fordamper hurtigere.

  sådan trykker vi på løbetrøjen

  Tekstil tryk

  Tryk Type

  Der findes flere måder at trykke logo og øvrige budskaber på en løbetrøje. I praksis anvendes dog næsten altid Transfer Tryk.

  Transfer tryk kan bedst beskrives som et “tekstil klistermærke” som varmes oven på tøjet. Transfer tryk er en både effektiv og holdbar løsning.

  Du har relativt frie tøjler, når det kommer til selve budskabet. I princippet kan du trykke på alle de flader på en løbetrøje, som kan lægges fladt ned på et bord. Det kan være i nakken, på brystet eller ryggen, eller på et eller begge ærmer.

  Det kan selvfølgelig også være en kombination af flere tryk.

  Tryk Farve

  Du kan vælge tryk og logo i alle farver.

  Det endelige farvevalg af tryk/logo, hænger ofte tæt sammen med, hvilken farve selve løbetrøjen har. En sort løbetrøje med et mørkeblåt logo er eksempelvis ikke altid den bedste løsning.

  Når vi trykker i rene farver skal disse oplyses efter Pantone Coded skalaen. Hvis du har brug, at vi hjælper med filer, farver og grafisk opsætninger, så kontakt Vibeke eller Michala.

   

  Mål tekstil tryk

  Størrelsen på trykket

  Størrelsen på dit budskab og dine tryk varierer afhænger af dine behov og ønsker. Nogle ønsker et diskret logo der ikke “larmer” mens andre ønsker at sprede et budskab som kan læses fra større afstande. Og så er der igen andre der ønsker begge dele. Som standard skal det enkelte print/tryk/budskab holde sig indenfor et areal på maksimalt 30 x 30 cm. Det kan dog laves større.

  Et større tryk med meget farve (forestil dig en stor farvet firkant) skal du forsøge at undgå. Dels kan det reducere løbetrøjens komfort og dels vil det kunne påvirke trøjens evne til at flytte sveden væk fra kroppen og derfra væk fra løbetrøjen. Lidt som hvis du satte et stort klistermærke på brystet af din løbetrøje.

  Hvad koster en løbetrøje med tryk

  Hvad koster det at trykke?

  Prisen på tryk afhænger af følgende faktorer:

  • Antallet af tryk (eks.: 1 på ryg og 1 på ærme)
  • Størrelsen på trykket
  • Antal farver i trykket

  Et godt sted at starte er at sende os dit logo eller tryk og oplyse ovenstående.

  Vores oplevelse er, at de bedste løsninger opnåes i en tæt dialog. Vi har lavet rigtig mange løbetrøjer gennem årene og vores erfaringer kommer dig til gode.

  hvad med miljøet?

  Der er stor miljømæssig opmærksomhed rettet mod tøjproduktion. Og det er der god grund til, da tøjproduktion er en væsentlig bidragyder til mange af de miljømæssige udfordringer vi står med i dag.

  Den gode nyhed er dog, at du selv kan være med til at gøre en forskel.

   

  1. Vælg en leverandør (brand), som har fokus på at producere så miljøvenligt som overhovedet muligt
  2. Vælg en løbetrøje produceret af recycled polyester
  3. Vær i god tid (hvis muligt). Hastværk er ofte dårligere for miljøet (eksempelvis hvis noget skal flyves hjem pgra. en deadline).
  4. Vælg en kvalitet og et design som giver din løbetrøje så lang levetid som muligt
  5. Vælg en kvalitet som giver brugeren den bedst mulige oplevelse i løbetrøjens levetid (så han/hun bruger den mere)
  6. Overvej hvem du giver din løbetrøje til. Begræns eventuelt til de som du mener rent faktisk vil anvende den
  7. Hjælp og motiver ejeren af din løbetrøje til øget brugen af produktet, så den ikke ender med at ligge i bunden af skabet

  Vi er meget bevidste om vores ansvar i forhold til de miljømæssige aspekter.

  Og det ansvar tager vi dybt seriøst. Det gør vi bl.a. ved løbende at skanne markedet samt udfordre producenter og leverandører på området.

  Vi udvælger og arbejder udelukkende med producenter, som vi ved, er på forkant med udviklingen i forhold til at producere så miljøvenligt som muligt.

  Derudover hjælper og rådgiver vi indkøbere (dig) med finde hoved og hale i det hele, herunder også de miljømæssige aspekter.

  vedligeholdelse

  Det primære formål med en løbetrøje er, at bruge den. Og det kan du i langt de fleste tilfælde også roligt gøre. En løbetrøje i polyester er i de fleste tilfælde utrolig holdbar og kan bruges og vaskes mange gange.

  Vi vil dog anbefale dig, at du ikke bruger skyllemiddel, når du vasker dit løbetøj. Årsagen er at skyllemiddel har en skadelig effekt. Ikke kun på miljøet, hvor det er svært at nedbryde, men du vil også kunne opleve, at din løbetrøjes evne til at flytte fugt væk fra kroppen, kan blive kraftigt reduceret, når du anvender skyllemiddel. Skyllemiddel sætter sig fast i tråden i din løbetrøje, hvilket forringer værdien af din løbetrøje.

  Mange bruger skyllemiddel for at opnå en blødhed i tøjet og til at give tøjet en dejlig duft. Blødheden vil du formentlig godt kunne opnå. Men duften kan vise sig at være en helt anden sag.  Du må ikke blive overrasket, hvis brugen af skyllemiddel faktisk kan fremprovokere mere svedlugt fra dit tøj end, hvis du ikke bruger det.

  Det bedste du kan gøre for dit tøj er, at vaske det umiddelbart efter brug. Vask med vrangen ud ved 40 grader, uden brug af skyllemiddel. Brug gerne et sportsprogram, hvis din vaskemaskine har et sådan. Hæng derefter til tørre. Gerne udendørs. Generelt frarådes brug af tørretumbler. Dels er det ikke alt tøj, der tåler tørretumbling og dels kan denne form for tørring være hård ved selve trykket på trøjen.

  Ovenstående er helt generelle råd og anbefalinger som vil forlænge din løbetrøjes levetid. Det er vigtigt, at du selv kontrollerer vaskeanvisningen i det pågældende produkt inden du vasker.

  firma arrangementer & motionsløb

  Der findes rigtig mange gode og vel-arrangerede løb. Nogle af de mest populære finder du herunder:

  DHL Stafet

  DHL Stafetten er verdens største motionsløb og i 2019 var der 206.850 deltagere. Løbet foregår i august og september måned i 5 danske byer: København, Århus, Ålborg, Odense og Sønderjylland. Du kan læse mere og tilmelde dig DHL Stafetten her. Du kan også følge DHL stafetten på Facebook.

   

   

  Royal Run

  Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik fejrede i 2018 sin 50 års fødselsdag ved at løbe med 70.500 danskere i de 5 største byer i Danmark. Det var så stor en succes, at Royal Run blev gentaget i 2019, men blev aflyst i 2020 pgra. Corona pandemien. Royal Run vender tilbage i 2021 og er flyttet til september. Løbet afvikles i Sønderborg, Ålborg, Bornholm, Odense, København og i Nuuk i Grønland. Du kan følge Royal Run på de sociale medier enten på Facebook eller Instagram.

   

   

  Kvindeløbet

  Kvindeløbet er arrangeret af Alt for Damerne og afvikles i København, Fredericia, Odense, Århus og Ålborg i august og september 2021. Du kan tilmelde dig 5, 10 eller 15 km. løb eller 5 km. gang. Kvindeløbet giver svarene på en masse relevante spørgsmål her.

   

   

  Stafet for livet

  Stafet for livet arrangeres af Kræftens Bekæmpelse og løber fra 1. maj til 25. september 2021. Formålet er at sætte fokus på kræftsagen, hvor vi også fejrer livet og giver håb til de som kæmper mod kræft.  Stafet for Livet er også en anledning til at mindes de som har tabt kampen mod kræft. Stafet for Livet foregår i hele landet på forskellige tidspunkter.

  7 gode råd – sådan kommer du i form

  1. Det vigtigste er at komme i gang og afsted. Om du løber 500 m eller 5 km betyder ikke så meget for en start. Først og fremmest skal der laves gode vaner og rutiner. Prøv at få træningspasset til at vare en halv time.
  2. Start med at løbe en tur et par gange om ugen, da det minimerer risikoen for skader.
  3. Find ud af hvad der inspirerer dig. Det kan være omgivelserne, terrænet eller god musik, som kan gøre turen nemmere at overskue og mere spiselig. Sæt det i fokus hvis/når turen er ved at blive sur og uoverskuelig.
  4. Find en løbemakker eller et løbe fællesskab. Det er altid nemmere at overholde en aftale, når der er flere der skal afsted.
  5. Sæt realistiske delmål og mål. Om det er det at komme afsted, et motionsløb, vægten, distancen, eller noget helt andet, som kan give netop dig motivation, må du finde frem til. Husk at forkæle dig selv med en lille gave, når du når dine mål.
  6. Invester i noget lækkert løbegear, som du føler dig godt tilpas i. Det er vigtigt at have det rigtige tøj og sko.
  7. Husk at tage hviledage mellem din løb. Det er nødvendigt for at komme i bedre form. Når du træner hårdt, nedbrydes musklerne. På en hviledag genopbygger du muskelmassen, så du bliver endnu stærkere. Hviledagen kan med fordel bruges til let motion som en gåtur eller en tur på cyklen.

  husk også disse…

  Løbebukser

  Løbetights med tryk

  Løbetights

  Løbejakker med tryk

  Løbejakker

  Beachflag

  Beachflag

  Caps og bøllehatte med tryk

  Caps & bøllehatte

  Sportstasker med tryk

  Sportstaske

  Drikkedunke med tryk

  Drikkedunke

  Cooldown sweat/jakke

  Kontakt os & få dit tilbud

  Sammen finder vi den rigtige løbetrøje med tryk til dig.

  I en travl hverdag kan det være tidskrævende at finde den helt rigtige løsning til dit firmaarrangement eller motionsløb.

  Kontakt os på telefon 45 89 39 21 eller mail, så vejleder vi dig til en helt rigtige løbetrøje med dit helt eget unikke budskab.

  Fortæl os, hvad du skal bruge.

  Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

  Typisk indenfor 30 minutter.

  søg i hele vores sortiment
  vil du inspireres måned efter måned?
  Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik