Brodering

Brodering er den mest eksklusive og slidstærke løsning som logo på tekstiler.

Egne Maskiner

Hos Prologo har vi vores egne broderingsmaskiner og designafdeling, hvilket gør, at vi har kontrol med hele processen fra start til slut. Derfor har Prologo altid sikre og ekstremt hurtige leveringstider med den højeste kvalitet

Vi laver selv broderingsprogrammerne, der bruges til at styre hvert enkelt sting for broderingsmaskinen. Broderingsprogrammet kan genbruges uden beregning, og vi opbevarer det her uden problemer.

 

15 farver

Prologos broderingsmaskiner kan brodere i op til 15 farver ad gangen.

Vi broderer på næsten alle former for tekstiler såsom f.eks. brodering på Poloshirt, Sweatshirts, Caps, Hesteunderlag, Jakker og meget mere.

På stort set alle de jakker vi broderer på, kan vi med vores broderimaskiner som oftest brodere på jakken uden af brodere gennem foret i jakken.

For at gøre dit logo rigtig flot og skarpt i teksten skal eventuelle bogstaver være min. 5 mm høje (alt afhængig af hvilken metervare der skal broderes på).

Dit firmalogo skal være rentegnet og sendes i jpg- eller pdf-format eller som eps-fil til PC. Farverne skal helst opgives som pantonefarve (pms).

Du får altid en endelig prøve til godkendelse, inden vi opstarter produktionen af din ordre. Hvis det ikke kan nås, sender vi en korrektur, så du kan se sting etc. i 3D-format.

 

Broderede badges

Vi kan også lave dit logo som broderede badges, der kan stryges på eller sys på tøjet efterfølgende. Læs mere om produktion af badges her .

 

Både store og små ordrer

Vi kan producere helt ned fra 50 stk. pr. design. Disse bliver produceret i Østen, hvilket betyder at det kan gøres til meget lave priser. Da vi flyver dem hjem, kan vi stadig holde en meget kort leveringstid. Hvis det er knebent med tiden, kan vi producere badges inhouse i mindre antal.

Vi sender gerne en prøve, så du kan se vores flotte kvaliteter på badges med broderi.

et lille udpluk af mulighederne
ofte stillede spørgsmål
Hvilke tekstiler kan jeg få brodering på?
Du kan få broderet dit logo på næsten alle tekstiler. Nogle egner sig bedre end andre til at brodere på. En skjorte eller en tyndere jakke er optimal, hvorimod en kraftig dunjakke, en tynd t-shirt, en foret taske eller et kraftigt hestedækken ikke altid er godt at brodere på. Vi er eksperter i, hvad der kan lade sig gøre, så blot ring, så hjælper vi dig på vej.
Kan en tekst også broderes?
Ja, så længe bogstaverne er min. 6 mm høje, som tommelfingerregel. I nogle tilfælde er det muligt at lave bogstaverne 1-2 mm. mindre – tag fat i os, og lad os give et bud på dit specifikke ønske.
Kan jeg få broderet badges hos jer?
Du kan få broderet enten direkte på tekstil, eller vi kan brodere badges til dig, der efterfølgende enten stryges eller sys på tøjet. Broderede badges kan vi naturligvis lave til dig, uanset om du bestiller tøj hos os eller ej.
Kan I placere brodering, hvor jeg ønsker det?
For det meste kan vi, men der kan være nogle tekniske begrænsninger. Lad os tage dialogen, så skal vi nok anbefale den bedste løsning iht. dine ønsker.
Let at genbestille broderi?
Vi opbevarer selv broderingsprogrammerne her i huset efter din første opgave, så du kan altid genbruge broderingsprogrammet uden beregning ved en evt. genbestiling.
Hvordan skal jeg vaske det broderede tøj?
Da vi som udgangspunkt benytter os af viskosetråd, kan det tåle almindelig maskinvask og tørretumbler. Skal dit tøj efterfølgende kunne industrivaskes, skal vi vide det før opstart, da din brodering så skal udføres med polyestertråd, der kan tåle industrivask.
Kan jeg få broderet på blot én skjorte?
Som udgangspunkt kan du godt få broderet på kun en enkelt skjorte, hvis det er ønsket. Prisen vil naturligvis falde, jo flere broderier du bestiller. Der er ingen minimumskrav til antal bestilte broderinger. Du er altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning om en konkret opgave.
Kan I brodere mit logo i flere farver?
Vi har et meget bredt farveudvalg, og vores broderingsmaskine kan køre med op til 15 farver ad gangen, i én brodering. Så umiddelbart er svaret ja.
Holdbarhed i en brodering?
En brodering er den mest eksklusive og slidstærke løsning til logo på tekstiler, du kan vælge. Vi bruger en viskose tråd, da vi mener den har den smukkeste glans. Tråden er farveægte og smitter ikke af, når tøjet vaskes almindeligt.

Skal dit tøj kunne industrivaskes, er det vigtigt at du gør os opmærksom på det ved bestilling – for så benytter vi en polyestertråd til opgaven, som kan tåle industrivask.

Hvor hurtigt kan I levere broderi?
Vi har egen broderingsmaskine i huset, hvilket gør at processen er effektiv og ekstrem hurtig. Normal leveringstid er indenfor 7-10 arbejdsdage, afhængig af kompleksitet i brodering. Hvis du har brug for hurtigere levering, er du velkommen til at ringe på tlf. 4589 3921 – vi har nemlig løst mange broderingsopgaver hurtigere.
Kan I brodere på noget tøj, jeg selv leverer?
Vi kan sagtens lave en brodering på noget tøj, du selv medbringer, forudsat det er rent og at vi vurderer, den pågældende tekstil egner sig til brodering. Vi vil altid give dig vores råd, før opstart af opgaven.
Kan jeg få en prøve?
Naturligvis. Ring til os, så sender vi dig eksemplarer på hvordan brodering eller et broderet badges kan se ud på forskellige tekstiler. Bor du i nærheden, er du altid velkommen til at booke et besøg vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan vise dig mange forskellige broderingsmuligheder.
Kan mit logo altid gengives som broderi?
Formentlig ja. Et farveforløb og fine detaljer i et logo kan være svære at gengive i tråd, men indtil nu har vi altid fundet en løsning i samarbejde med kunden. Vi har så stor viden omkring broderi, at vi altid kan guide dig til den optimale løsning, uanset kompleksiteten i netop din opgave.
Kan jeg få præcise logo-farver udført i broderi?
Det kan du godt. Vi konverterer trådfarverne ud fra de pantone-farver, du oplyser os om, når du bestiller broderi.
Hvor stor kan jeg få en brodering?
En brodering er normalt max. 27 x 27 cm., dog kan vores maskine køre op til en størrelse på max. 34 x 34 cm.
Fordele ved brodering frem for tryk?
Ønsker du et mere eksklusivt og mere slidstærkt logo, skal du vælge brodering frem for tryk. Brodering koster alt andet lige mere end tryk, men det betyder også højere kvalitet og en længere levetid på tøjet med dit logo.
Godkendelse af design?
Processen er, at vi først ser på det logo/tekst, du fremsender. Herefter vil vi anbefale hvilken størrelse, vi vil brodere i. Når vi er enige om logo størrelsen, udarbejder vi en broderingsfil, der skal bruges i broderingsmaskinen.

Vi starter aldrig en produktion, før du har godkendt den broderingsprøve, vi sender til dig. Den er lavet på et stykke stof og naturligvis med de trådfarver, vi har valgt ud fra de oplyste pantone-farver.

Er tiden knap, og vi ikke kan nå at sende en fysisk prøve, sender vi en korrektur, så du kan se sting i et 3D-format

8 FIF TIL INDKØB AF BRODERIng
Nedenstående 8 fifs er ikke en endegyldig indkøbsliste, men inspiration til de spørgsmål, du bør stille ved indhentning af tilbud på brodering af et logo eller en tekst.

1. Hvad skal dit broderi sidde på?
Broderi kan laves på de fleste tekstiler, men nogle egner sig bedre end andre. Skjorter, trøjer, sportstasker og tynde jakker er oplagte at brodere direkte på. Hvorimod en tynd t-shirt kan være for skrøbelig i tråden til at bære et broderi, og resultatet bliver derfor ikke altid pænt.

2. Broderi kontra tryk
Er du i tvivl om du skal vælge broderi eller tryk, så tænk på, at broderi er den mest eksklusive og slidstærke måde, at påføre et logo på. Kvaliteten, både i farve-gengivelse, evt. 3D udtryk og holdbarhed er højere for broderi end for tryk.

3. Broderi som badge
Skal du sætte logo på f.eks. kasketter, kan det være endnu mere eksklusivt og lækkert, at udarbejde et broderet badge, der efterfølgende stryges eller sys på kasketten. Badges kan ligeledes bruges til striktrøjer, tasker og lign.

4. Skarphed
Vælger du at få broderet et logo eller en tekst, skal du som tommelfingerregel få dine bogstaver broderet i en højde af min. 6 mm, for at de står skarpt og læsbart.

5. Farver
Oftest kan man gengive mange farver i et broderi, afhængig af hvor god en broderingsmaskine og programmer leverandøren har. Hos Prologo kan vi bruge op til 15 farver samtidig i et broderi.

6. Broderi af logo – vælg model med omhu
Har du besluttet dig f.eks. for broderi af logo på en jakke, så vælg en model med skjult lynlås i foret. På den måde kan broderingens bagside skjules i foret, frem for, at der skal syes hele vejen igennem, så stikninger vil kunne ses på indersiden af foret.

7. Placér aldrig logo…
Et logo kan som udgangspunkt ikke placeres ovenpå en syning – hverken som tryk eller broderi. Det bliver ganske enkelt ikke pænt.

8. Vask af broderi
Husk at oplyse hvorvidt tekstil med broderi skal kunne industrivaskes. Viskose tråd egner sig kun til almindelig maskinvask, hvorimod polyester tråd kan tåle industrivask.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 1 time.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik