info@prologo.dk

Profilbeklædning og firmatøj med logo eller tryk

Profilbeklædning og firmatøj er én af de mange måder du kan anvende til at promovere dit brand.

En af de største udfordringer mange af os slås med er, hvordan vi kan adskille os fra konkurrenterne. Hvad kan DU gøre for at sikre, at DINE kunder og potentielle kunder husker DIG fremfor konkurrenterne?

Firmatøj er også en effektiv måde at knytte kolleger og medarbejdere endnu tættere til din virksomhed.

Hvis du ved præcis, hvad du er ude efter, kan du vælge herunder:

Savner du inspiration eller ved du præcis, hvad du er ude efter, kan du kontakte os ved at klikke på knappen herunder. Vi besvarer din henvendelse indenfor 30 minutter.

 

Profilbeklædning – hvem, hvornår og hvorfor…

Udvalget er ENORMT

Næsten uanset hvad du skal bruge indenfor profilbeklædning er udvalget kæmpe stort og det er nemt at miste overblikket. Hvis du sidder med en fornemmelse af manglende overblik, skal du vide, at du ikke er alene og at det er helt normalt. 

Vores erfaring er din sikkerhed

Vi har hjulpet tusindevis af virksomheder igennem flere årtier og vi ved præcis, hvilke spørgsmål, der skal stilles for at sikre, at du får den bedst mulige løsning.

Vi har haft fornøjelsen af at have hjulpet virksomheder indenfor alle brancher: Caféer. Restauranter. Industri. Produktion. Salgsvirksomheder. Konsulenter. Detail. Servicevirksomheder. Og mange flere.

Jakker

Jakker er en ren klassiker, når det kommer til profilbeklædning. Du finder jakker i alle afskygninger: Tynde. Tykke. Korte. Lange. Sorte. Hvide. Og alt ind i mellem. 

Polo-shirts

Polo-shirts kan groft sagt inddeles i 3 typer: Messer, arbejde og sport. Hver af disse har deres eget særpræg, og er primært baseret på komfort og forventet slitage.

Skjorter

Skjorten tager over, hvor t-shirten og poloen slipper og tilføjer en anelse mere elegance. Hvor man før i tiden primært havde klassiske skjorter i f.eks. hvid og lys blå, er der i dag ekstremt mange muligheder. Både i forhold til materialevalg, men også i forhold til både farver og mønstre.

Sweatshirts og strik

I sweatshirt familien finder du også hoodien eller hættetrøjen, som blandt andet er højt elsket af skoler og foreninger. Eller striktrøjen med broderet logo til sælgeren på landevejen.

t-shirts

Du kommer selvfølgelig ikke udenom t-shirten, som har næsten ubegrænset anvendelse. T-shirts får du i mange varianter, former og farver og kun din fantasi sætter grænsen for både brug og budskab. 

Fleece

En fleece har mange funktioner og anvendes af både kontorpersonale og af de som en aktiv udendørs hverdag. Materialet er super blødt og svedtransporterende, hvilket gør fleece til den oplagte følgesvend for mange.

Veste

Udover at hjælpe dig med at holde varmen, er veste også fremragende til at skabe et godt look. Vælg mellem den moderigtige, den klassiske og den funktionelle vest.

Håndklæder

Håndklæder er en oplagt mulighed som personale- og kundegaver. Du kan også anvende dem på toiletterne på kontoret eller på restauranten eller have dem liggende på hotelværelset.

Forklæder

Et oplagt sted for et forklæde er et køkken, men det er også super anvendeligt i forbindelse med firmafesten eller kundeeventen, hvor grillen er tændt eller til servering ved buffetten.

Caps & huer

Udvalget indenfor caps og huer er enormt. Det gælder både form og farver. Nogen bruger dem som en del af arbejdstøjet, mens andre bruger dem som give-aways og præmier. Nogen gør begge dele.

Arbejdstøj

Arbejdstøj spænder bredt fra udendørs håndværk i alle slags vejr til lettere indendørs brug. Uanset om du er kok, elektriker eller tilsynsførende, kan du finde den rigtige løsning.

Slips & tørklæder

Tilføj yderligere elegance og autoritet til skjorten med et slips. Det kan være til uniformen eller i forbindelse med en messe.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik