info@prologo.dk

Kopper og krus med logo og tryk

Krus med logo er altid en god giveaway. Med logo giver de en rigtig god reklameeffekt, når de stilles frem til møder og konferencer.

Der findes mange størrelser, farver og designs samt mange muligheder for placering af dit firmalogo. Normalt trykkes logoet på koppen, men hvorfor ikke gravere eller kombinere tryk og gravering? Mulighederne er mange, og hos Prologo vejleder vi gerne og fremsender prøver, inden du bestiller – dog uden logo. Vi stiller gerne vores grafiske afdeling til rådighed, så du kan se dit design før du bestiller.

Kontakt Prologo på info@prologo.dk, så sender vi et oplæg.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger

Hent katalog fra Porceline

Kop & Krus kollektion Prologo

Katalog Prologo inspiration

Hent katalog fra XD

ofte stillede spørgsmål
Hvad er leveringstid på kaffekrus?
Normal leveringstid på kaffekrus med logo tryk på er indenfor 3 uger, afhængig af hvilken model krus, du ønsker. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 4589 3921.
Hvor mange kopper skal jeg bestille?
Normal minimumsordre er 50 stk. ens kopper. Skal du bruge et andet antal, så ring til os på tlf. 4589 3921, så hjælper vi dig med en god løsning.
Kan mit logo trykkes i alle farver?
Tryk på kopper kan udføres i alle farver – også selvom du ønsker en særlig logofarve. Tryk på en kop fremstår skarpt og detaljeret, så selv med et ‘kompliceret’ logo, kan du få et super resultat.
Hvad er kaffekrus lavet af?

Som hovedregel er det enten keramik, porcelæn eller rustfrit stål. Termokrus har dobbelte vægge, så væsken holdes varm længere (eller kold).

Ser jeg et layout/design, før I producerer min kop?
Naturligvis, vi sætter aldrig i gang, uden at du på forhånd har godkendt et layout. Du vil på layout kunne se, hvordan dit logo/tryk kommer til at sidde på koppen. Efter en indledende snak omkring dine ønsker til layout, udarbejder vi et forslag til design, og når det er godkendt, sætter vi først produktion i gang.
Hvor kan jeg sætte mit logo?
Der er mange muligheder for, hvor logoet kan trykkes. Det mest normale er, at trykke på ydersiden af koppen. Men der er endvidere mulighed for at trykke indeni koppen, både på kanten og i bunden. Derudover kan du vælge at trykke på hanken og den ydre bund også.
Har I termokrus?
Vi har termokrus i flere forskellige størrelser – fra mindre til de helt store ‘coffee mugs’. Alle sammen i holdbar kvalitet, der kan tåle at blive taget med på farten.
Hvor længe holder logo på et krus?
Ligesom alt andet, kommer holdbarhed an på, hvordan du behandler kruset. Ved en normal behandling, holder trykket sig pænt, lige indtil én eller anden taber kruset på gulvet, og det går i stykker.
Har I tekopper?
Ja, vi har helt særlige tekopper, som i facon og udformning er produceret til te-elskere, og ikke kaffe-fans.
Kan jeg se kopperne, før jeg bestiller?

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi har et udvalg af de mest solgte krus og kopper. Her kan du se, hvordan tryk ser ud på forskellige slags kopper og krus, og du vil måske finde inspiration i eksempler på andre firma-krus, vi har lavet gennem tiden. Alternativt sender vi gerne prøver på et udvalg af krus til dig.

Holder jeres krus til at komme i opvaskemaskinen?
Du kan altid sætte krus fra os i opvaskermaskinen. Hvis vi benytter en trykmetode, der ikke tåler maskinvask, vil du altid blive informeret om det, inden bestilling.
Kan jeg få trykt fotos på koppen?
Ja, så længe du bestiller min. 50 kopper.
Fås kaffekrus med en kontrastfarve indeni?
Ja, vores sortiment indenfor kaffekrus og kopper er meget bredt, og der findes både ensfarvede og fler-farvede krus. Ring til Vibeke på tlf. 4589 3921, så kan hun rådgive dig til nøjagtig det krus, der fremhæver dit logo bedst.
Kan jeg få et Stelton termokrus med tryk på?
Du kan bestille lige det, du ønsker – vi forhandler en lang række kendte mærker, og kan tilbyde tryk eller gravering på næsten alle krus og kopper, da vi har mange forskellige tryk-metoder at vælge imellem.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik