info@prologo.dk

Corporate Social Responsibility – CSR

Global sourcing giver Prologo mulighed for at tilbyde produkter af højeste kvalitet til den bedste pris.

På det globale marked er det dog vigtigere end nogensinde at have fokus på parametre som miljø, bæredygtighed, arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet.

Disse parametre er nøgleord for Prologo, når vi vælger vores leverandører, distributionskanaler og forretningspartnere, for vi ønsker at værne om miljøet og sikre ordentlige arbejdsforhold for alle medarbejdere, der er i kontakt med vores varer.

At imødekomme vores kunders og samfundets ønsker og krav om miljøvenlige produkter og produktion er en af Prologos vigtigste værdier. Derfor har vi udarbejdet vores egen Code of Conduct og defineret krav til vores leverandører i en række Supplier Expectations og Supplier Questionaires, som vi meget gerne sender dig kopier af. Både vores Code of Conduct og vores Supplier Expectations følger definitionerne fra EPPA (European Promotional Products Association) og BSCI (Business Social Compliance).

Vores eget personale besøger selv løbende vores leverandører rundt om i verden, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at kontrollere, at gældende lovgivning overholdes – også i praksis.

Når nye produkter udvikles i samarbejde med vores kunder, modtager vi altid rådgivning og miljøvurdering fra konsulenthuset Ecohouse.

Således kan vi sikre dig, at produkter fra Prologo er produceret på en etisk forsvarlig måde, og at du derfor trygt kan ibrugtage de produkter, vi leverer til dig.

Hvis du ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os.