info@prologo.dk

Tryk

Hos Prologo er vi eksperter i at rådgive om hvilken type tryk, der skal benyttes til de enkelte produkter. Det kan f.eks. være kuglepenne, usb-stik, tasker eller t-shirts med tryk. Næsten alle produkter i vores verden egner sig til tryk af logo.

Tryk er fantastisk til at brande de fleste produkter; og tryk er billigt – specielt i lidt større mængder.

Det er ikke altid, der kan benyttes den samme trykmetode til de forskellige merchandiseprodukter, men det er her, vi kommer med vores professionelle rådgivning. Og vi kan trykke dit logo i “changerende” farver, hvis dit logo har en eller flere “fadede” farver.

Prologo trykker alt løbe- og sportstøj her i huset, hvilket gør det muligt at få leveringer med meget kort varsel.

Ved tryk skal logomateriale altid leveres i vectorgrafik, en eps-fil, ai-fil eller pdf-fil.

Prologos kunder modtager altid et grafisk artwork til deres bestillinger, inden vi sætter den endelige produktion i gang.

Vi trykker som regel ikke på varer, du leverer til os, med mindre vi er 100% sikre på, at varen ikke er behandlet med en coating, der gør den uegnet til tryk. Men du er velkommen til at spørge os.

Kontakt Prologos dygtige personale for yderligere rådgivning – mulighederne er mange, og vi har stor knowhow i denne specielle verden.

et lille udpluk af mulighederne
ofte stillede spørgsmål
Kan jeg få tryk på alt?
Ja, for næsten alle produkter egner sig til tryk – det være sig kuglepen, USB stik, nøglesnor, sportstasker, t-shirts osv. Vi er eksperter i at rådgive dig frem til den helt rigtige reklameartikel eller tøj med tryk på.
Hvor hurtigt kan I levere løbe T-shirts med tryk?
Vores normale leveringstid er indenfor 10 arbejdsdage. Hvis du ønsker hurtigere levering, er du velkommen til at ringe på tlf. 45 89 39 21 – vi har nemlig løst mange trykopgaver hurtigere.
Kan man ’ånde’ gennem tryk på løbetrøjer?
Laver man et hel-tryk (f.eks en cirkel fuld farvelagt), vil det nedsætte åndbarheden i det trykte område på trøjen. Derfor anbefaler vi oftest tryk i en ’overskuelig’ størrelse, så der stadig er optimal åndbarhed i trøjen.
Hvor længe holder tryk på en løbe T-shirt?
Det tryk vi benytter, vil holde længere end selve tøjet. Dog er der nogle løbe T-shirts som sidder så tæt, at trykket bliver udsat for stræk, når tøjet er i brug. Det vil over tid gøre, at trykket ikke har helt samme lange holdbarhed.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig eksemplar på hvordan tryk kan se ud på forskellige tekstiler eller reklameartikler. Bor du i nærheden, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280, hvor vi kan lade dig se de mange tryk muligheder.
Kan jeg få tryk på én T-shirt?
De trykmetoder vi benytter er beregnet til lidt større antal, så nej. Vi trykker
T-shirts fra min. 25 stk. Du er altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning om en konkret opgave.
Fordele ved tryk frem for brodering?
Der kan trykkes på faktisk alle produkter, og så er det ofte billigere ved større mængder, sammenholdt med brodering.
Føles tryk altid som en ’gummioverflade’?
Tryk kan laves på flere måder, og vi vælger altid den tryk-metode, der er bedst og mest optimal. Transfer-tryk kan føles som en tynd gummi overflade, men vi har gennem mange år arbejdet på at udvikle den tyndeste og mest fleksible kvalitet. Resultatet er en meget høj kvalitet, som er blevet rost ofte af vores kunder.
Godkendelse af design?
Vi udarbejder og fremsender altid designoplæg, som du skal godkende, før vi sætter en produktion i gang. Da vi altid gemmer dit artwork, er det let for dig at genbestille.
Er der produkter, der ikke kan trykkes på?
Ordet ’tryk’ dækker over en forholdsvis kompliceret verden, idet der findes mange forskellige slags tryk-metoder. Vi har været så længe i branchen og har så stor viden omkring tryk, at vi altid kan rådgive dig til den optimale løsning, uanset kompleksiteten i netop din opgave.
Kan I trykke mit logo i flere farver?
Vi kan trykke lige præcis den eller de farver, du ønsker. Vores lange erfaring i branchen sikrer dig optimal rådgivning mht. hvor og hvordan vi trykker dit logo bedst muligt.
Kan I trykke på noget tøj, jeg selv leverer?
Som regel trykker vi ikke på produkter, kunden selv medbringer, med mindre vi er 100% sikre på, at varen ikke er behandlet med en coating, der gør den uegnet til tryk. Men spørg os endelig, så skal vi se, om vi kan hjælpe dig.
Hvordan skal jeg vaske mit sportstøj?
For at bevare dit sportstøj med tryk bedst muligt, er det altid bedst at følge disse få råd:
Ingen skyllemiddel, ingen tørretumbler, ingen blegemiddel i vaskepulver samt følg altid vaskeanvisning i selve tøjet (særligt grade-anvisning).

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik