info@prologo.dk

Mød os

Hos Prologo er vi en stab af trofaste og erfarne medarbejdere, der hver som én, ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig i mål med dine ønsker for tryk og brodering på reklameartikler og tekstiler.

Hos os vil du bl.a. møde:

Niels Christian

Startede Prologo tilbage i 1983 i sine forældres kælder, hvor det første der blev solgt var beklædning og sejlertøj. Lige siden har Niels Christian været kaptajn, og ført Prologo sikkert gennem alle årene. Brændstof til at holde hjulene i gang, finder Niels Christian i hverdagen: ‘Efter alle disse år, holder jeg stadig rigtig meget af at møde om morgenen, taler med kollegaerne, og få det hele til at køre som en nysmurt motor ved fælles kraft’.

Vibeke

Har været en del af Prologo næsten siden starten, og har før det en fortid som tandtekniker. En helt anden verden, og alligevel ikke – begge steder er der fokus på detaljer og mennesker, et mix Vibeke holder meget af. ‘At få lov til både at udtænke sjove nye ideer og så også designe dem – det er, hvad der driver mig, hver dag’

Louise

Lige siden 2006 har Louise været en del af det faste Prologo-team. Med en baggrund indenfor først shipping, og siden i restaurationsbranchen med ansvar for store cateringarrangementer, har Louise det, der skal til. Hos Prologo guider hun kunderne sikkert gennem processen, fra start til slut. ‘At udvikle den helt rigtige løsning i samspil med kunden, og så slutteligt leverer et godt resultat – det gør mig stadig stolt’.

 

Gitte

Oprindelig uddannet og arbejdet indenfor forsikring, indtil hun efter 10 år blev træt af paragraffer. Fri af forsikring, åbnede Gitte sin egen webshop, hvor hun solgte stof, sy-artikler, mønstre samt designede mønstre til håndarbejdsbøger. Savnet af kollegaer kom Prologo til gode, da Gitte startede i 2012.

‘Det sjoveste ved mit arbejde er, at dagene er så uforudsigelige – man ved aldrig, hvad dagen bringer, før man går hjem’.

 

Krzysztof

Siden 2015 har Krzysztof væren en del af Team Prologo. Krzysztof er opvokset og uddannet i Polen. Her har han gennemført en uddannelse som broderi-tekniker, hvorefter han fik ansættelse i broderibranchen, de sidste 3 år som produktionschef for en stor produktion.

Krzysztof og hans familie kom til Danmark i 2008, hvor de første år blev brugt på sprog og integration i denne fremmede kultur. I en årrække var Krzysztof ansat som chauffør hos Movia, men var glad for at komme tilbage til sit oprindelige erhverv, og igen kunne gøre brug af sin uddannelse. Hos Prologo løser han mange varierede opgaver, oftest med avancerede broderingsløsninger. ’At have en afvekslende arbejdsdag med mange forskellige slags opgaver, synes jeg er sjovt og inspirerende’. 

Michala

“Nyeste” medlem til Prologo-teamet siden 2019 er Michala. Michala er uddannet indenfor International salg og markedsføring, men erfaringer fra flere brancher.