info@prologo.dk

Hvorfor skal du vælge Prologo?

Det er ganske enkelt.

Hos Prologo er vi et team af rutinerede medarbejdere. Vi har alle stor erfaring i at rådgive og hjælpe vores kunder med at få præcis den merchandise eller beklædning med logo, som passer til kundens ønsker.

Prologo har korte svartider, og vi er hurtige til at give de relevante tilbagemeldinger og oplæg til vores opgaver. Vi har egen produktion i huset af broderi og transfertryk, hvilket gør, at vi altid kan garantere den bedste kvalitet og effektivitet. Med egen produktion kan Prologo også sikre, at alle leveringstider overholdes.

Kort sagt, så er vi eksperter i branding, og det har vi lavet en lille “avis” om, som du kan se på dette link.

Prologo har egen grafisk afdeling og specielt personale til kun at varetage al logistik. Vores sælgere er derfor klædt på til at yde dig og din virksomhed den bedste og mest sikre handelsoplevelse. Det er selvfølgelig afgørende for dig, at du får det helt rigtige produkt, til den rigtige pris og leveret til tiden. Her et par eksempler på udtalelser fra vores kunder :

Ulla Pedersen fra FDM skriver til os:
Jeg har efterhånden kendt jer i mange år og har altid været glad for at arbejde sammen med jer. I har altid haft gode og ikke mindst brugbare ideer, I har altid tryllet og taget det mere end pænt, når vi igen var for sent på den, og resultaterne af jeres anstrengelser har altid været bedre, end vi havde håbet på. Især til vores jubilæum synes jeg, vi fik et fantastisk sortiment af brugbare og ikke mindst pæne jubilæums-merchandise produkter.”

Lene Skov fra Rosendahl Design Group skriver om os:
Vi fik god vejledning hos Prologo, da vi skulle have sportstøj i firmaet.
Selve fasen med at designe vores firmasportstøj var de hurtige til, og jeg var hele vejen igennem tryg ved processen. Spørger nogen mig idag, om jeg en anden gang vil vælge Prologo til en opgave, er svaret et stort og rungende JA. De er effektive, leverer til tiden og meget professionelle.

Rikke Sørensen fra den frivillige forening Odden Sætter Sejl skriver til os:
At være ens klædt på til vores store event Odden Sætter Sejl-arrangement på Odden Havn betød, at alle vidste, hvem der var på frivilligt arbejde. Vi fremstod profesionelle i vores udtryk, og med benævnelsen ‘Gast’ kunne gæsterne være sikre på, at vi havde sat os grundigt ind i foreningens værdier og dermed betjene dem bedst muligt. Med det blev vi også en meget synlig del af fællesskabet omkring arrangementet.

Vi har anbefalet Prologo til de andre udstillere, byens øvrige foreninger og aktører. Der var også mange af de besøgende, der ønskede at købe vores forklæder m.m., og derfor arbejder vi på at klargøre næste bestiling, med henblik på at imødekomme de ønsker.

Da vores idé om ens beklædning skulle realiseres kontaktede vi forskellige leverandører, for at få hjælp og vejledning, men oplevede at ‘man’ syntes, at opgaven var hhv. for lille og for besværlig, indtil vi fandt Prologo. Her fik vi i allerhøjeste grad opfyldt vores ønsker, og en serviceoplevelse og kvalitet, der virkelig er værd at berette om.