info@prologo.dk

Balloner

Balloner med logo er en meget brugt reklameartikel. Balloner med trykt budskaber kan bruges til enhver lejlighed eller event. Det er en effektiv og festlig måde at udbrede budskaber på. Vi kan tilbyde optil 81 forskellige farver, forskellige størrelser og former. Vores minimum er blot 1000 stk. pr. ordre, som kan trykkes på en side eller begge sider.

Ballonerne er produceret i natur latex, som er 100% bio nedbrydeligt. Nedbrydningen tager cirka ligeså lang tid, som det gør for nedbrydning af et egetræs blad.

Balloner kan bruges til festlige lejligheder, messer, receptioner og mange andre begivenheder. Det er altid en populær gave til åbne firmaarrangementer og messer. Vi laver balloner til at fylde med luft, som bliver ofte bliver leveret med en pind, og balloner til at fylde med helium, som leveres med helium-fittings og snor.

En billig og effektiv måde at vise og dele sit budskab.

Hos Prologo har vi et bredt udvalg af farver, størrelser og en stor knowhow, når det kommer til, hvordan de skal trykkes.

Vi fremsender gerne et grafisk oplæg, så du kan se, hvordan din ballon med tryk kommer til at se ud. Kontakt os på info@prologo.dk.

Ballon hvid med foto tryk

et lille udpluk af mulighederne

Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
Balloner med logo
ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan jeg få balloner med tryk?
Normalt leverer vi indenfor 14 arbejdsdage, og det kommer naturligvis an på ordrestørrelse og hvilken ballon, du ønsker. Få et præcist svar ved at ringe til os på tlf. 4589 3921.
Kan jeg bruge ballonerne som messe-udsmykning?
De er meget velegnede som messe-udsmykning, idet de er synlige og forholdsvis pris overskuelige. Ballonerne kan enten fastgøres med snor en løsning der vælges når ballonen fylde med helium eller vi kan levere dem med ’pinde’ når ballonen fyldes med luft.
Hvor længe kan jeg opbevare en ballon?
Hvis ballonen opbevares mørkt og ved konstant temperatur har den en holdbarhed på ca. 2 år (altså i ikke oppustet tilstand).
Findes der forskellige størrelser på balloner?
Bestemt. Vi leverer flest af den gennemsnitlige ballon, der er ca. Ø 28 cm., men vi kan sagtens levere både større eller mindre balloner. Ring til os, og så finder vi sammen ud af, hvilken ballon du har brug for.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig et lille udvalg af balloner. Bor du i nærheden af vores kontor, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280 i Hørsholm, hvor vi kan vise dig både mange forskellige ballon-typer, og mange slags tryk.
Er der minimumsantal på en ordre?
Som udgangspunkt ligger en minimumsbestilling på 1000 stk. balloner med tryk. Vi leverer ikke ordrer under det antal.
Kan tryk på en ballon være flere farver?
Ja det kan det naturligvis. Du kan få lige så mange farver i dit tryk, som du ønsker. Vi kan også trykke fotos på ballonerne. Men husk at minimums bestillingen på 1000 stk. er med samme design/logo.
Hvordan kan jeg vurdere ballon-farven før jeg bestiller?
Ballonfarven vil se anderledes ud, når du fylder luft/helium i dem, sammenholdt med når de er uden luft. Derfor er det en god idé at puste en ballon op, for at se den korrekte farve, før du placerer din bestilling.
Kan I levere balloner allerede pustet op?
Vi leverer kun ballonerne ’flade for luft’ i kasser. Normalt har vores kunder et samarbejde med et værksted, konferencecenter eller messecenter, som kan stille helium eller trykluft til rådighed.
Husk at benytte let helium, så tager lungerne ikke skade ved at inhalere det.
Hvordan finder jeg ud af, hvor logo skal placeres på ballonen?
Det er muligt at trykke logo på 4 ”sider” af ballonen. Det er også muligt at trykke på toppen, så i alt 5 trykfelter. All over print kan vi også lave, dog er det teknisk ikke altid muligt.

Vi laver altid et forslag på layout til dig, så du kan se placering af dit logo på ballonerne, før vi sætter produktion i gang. Og hos os skal du ikke betale ekstra for oplæg, da det er inkluderet i prisen.

Kan jeg få balloner i vores egen logo farve?
Ja det kan du. Balloner kan sagtens produceres i egen farve, og det differentierer dem fra standardfarverne. Grundet levetiden og minimumsbestilling, er der dog ikke mange virksomheder, der vælger at gøre det.
Hvilke farver fås balloner i?
Vi leverer balloner i mange farver, se som inspiration fotos herover.
Er der leveringsomkostninger?
Alle vores tilbud er altid ab Gøngehusvej, med mindre andet er aftalt. Vi hjælper dig gerne med at håndtere eller opbevare din bestilling, hvis det er relevant. Ring til os på 4589 3921, og hør om mulighederne.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik