info@prologo.dk

Bolsjer og Slik

Bolsjer og slik med eget logo må være den sødeste form for markedsføring. Bolsjer, pastiller, karameller, chokolade, vingummi og clik-clak dåser er de typer slik, der bruges oftest. Og foretrækker du en af de kendte mærkevarer, så kan vi også levere dette; f.eks. Bülow Lakrids eller Wally & Whiz, som begge kan leveres i pakninger med dit logo.

Slik med logo er en super god måde at få kunder til at huske et besøg. Det kan være et besøg på messer, i virksomheden eller til en konference. Forskning viser, at aktivering af smagssansen øger sandsynligheden for at budskabet på emballagen huskes. Derfor bruges slik pakket i logoemballage typisk i receptionen og til at dele ud på messer. Chokolade med logo kan bruges som en lækker giveaway til kaffen. Der er et utal af muligheder.

Har du lyst til at smage, fremsender vi gerne smagsprøver. Du kan se smagsvarianter på Pastiller og smagsvarianter på bolsjer.

et lille udpluk af mulighederne
ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan jeg få slik med logo på?
Normalt leverer vi indenfor 10 arbejdsdage, men det kommer naturligvis an på ordrestørrelse og hvilken slags slik, du vil have. Få et konkret og hurtigt svar ved at ringe til os på tlf. 45 89 39 21.
Har I sukkerfri slik også?
Ja, vi har flere slags sukkerfri bolsjer og pastiller.
Hvor lang holdbarhed har slik?
Helt afhængig af hvilke type du vælger naturligvis. Ring til os på telefon 45 89 39 21, og så finder vi frem til det slik, der matcher dit behov bedst.
Er der leveringsomkostninger?
Alle vores tilbud er altid ab Gøngehusvej, med mindre andet er aftalt. Vi hjælper dig gerne med at håndtere eller opbevare din bestilling, hvis det er relevant. Ring til os på 45 89 39 21, og hør om mulighederne.
Hvilke slags slik kan jeg få?
Det mest populære slik med logo er bolsjer, pastilæsker, tyggegummi, slikposer og clik-clak dåser. Der er et stort varieret udvalg af smagsvarianter inden for de produkter. Så det er næsten kun kreativiteten der sætter begrænsningen.
Kan jeg selv vælge emballage til mit slik?
Emballagen afhænger selvfølgelig af hvilken type slik du bestiller. Alt emballage designes med jeres logo og efter dine ønsker.
Har I mint pastiller?
Ja det har vi. Og de er meget populære. De kommer i små blik-dåser Clik Clak eller papæsker, og egner sig super godt til f.eks. at blive efterladt på konference-bord eller i en reception.
Kan jeg få en prøve?
Ring til os, så sender vi dig en lille smagsprøve på det aftalte slik. Bor du i nærheden af vores kontor, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Gøngehusvej 280 i Hørsholm, hvor vi kan inspirere dig med slik med logo.
Er der minimumsantal på en ordre?
Minimumsbestilling er forskellig, afhængig af hvilken slags slik du vil have.
Bolsjer er f.eks. 10 kg. Ring til os på 45 89 39 21, så hjælper vi dig med den bedste løsning.
Hvordan finder jeg ud af, hvor logo placeres?
Vi laver altid et grafisk oplæg til dig, så du kan se udtrykket. Derefter laver vi en korrektur som du skal godkende, før vi producerer. Hos os betaler du ikke ekstra for det – det er inkluderet i vores service.
Er jeres slik uden farvestoffer?
Ønsker du slik uden farvestoffer og sukker, klarer vi også det. Tag fat i os så kan vi løbe mulighederne gennem med dig.

mød os

Niels Christian

Vibeke

Louise

Michala

Vi svarer typisk indenfor 30 minutter.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik