Polo-shirts med logo

En klassiker ind for beklædning med logo.

Hos Prologo råder vi over et meget stort udvalg af polo-shirts i alle prisklasser, kvaliteter og mærker. Hvilken polo passer til din virksomhed eller event? Det har vi svaret på.

Vi er et team af rådgivere, som alle er uddannet inde for tøjbranchen. Vi ved hvad der virker og hvad der bliver brugt. Så hvis du beskriver dine ønsker og hvilket brug poloen skal opfylde, så kommer vi med forslag til hvilken modeller vi vil anbefale.

Dit logo bliver som oftest broderet på poloshirts, men det kan også trykkes. Vores fokus er at du få den optimale kvalitet og pris, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt og for yderligere vejledning på info@prologo.dk eller ring på 45 89 39 21.

et lille udpluk af mulighederne

kataloger

Hent katalog fra Nimbus

Hent katalog fra ID

Hent katalog fra Tee Jays

ofte stillede spørgsmål

Hvor bruges poloshirts?

Vi leverer poloshirts til alle formål. Der findes kvaliteter til messer, kontoret, fritid, sport, let arbejde og håndværkere. Alle leveres i høj kvalitet og flot design.

Kan jeg placere mit logo alle steder på en poloshirt?

I princippet ja, de mest gængse steder som på ærmet, ryggen, brystet eller nederst i siden. Kraven er ikke velegnet til broderi, idet kraven vil gå ud af facon, hvis man broderer på den. Som udgangspunkt anbefaler vi hverken at trykke eller brodere på en krave.

Kan jeg få mit logo i farver?

Vi broderer og trykker i alle farver – se detaljer om broderi.

Har I poloshirts med lange ærmer?

Udvalget i farver og kvaliteter er mindre end ved poloshirts med korte ærmer, men vi kan sagtens hjælpe dig.

Fås poloshirts i alle farver?

Vi leverer et væld af standard- og modefarver. Der er mange muligheder, så hvis du oplyser os den pantonefarve du ønsker poloen i, så skal vi gøre alt for at finde den der matcher. Vi kan tilbyde at lave en specialproduktion, hvor vi indfarver efter dit ønske. Dog kræver det en større bestilling og der er 3-4 måneders leveringstid.

Kan I både trykke og brodere på en poloshirt?

Broderi fremstår som oftest pænest og er mest holdbart. Det kan være en udfordring at trykke på en poloshirt, idet stoffets struktur er ujævn og det vil i nogle tilfælde komme frem i trykket. Se detaljer om broderi.

Vores logo er meget detaljeret – kan I gengive det?

Er dit logo for detaljeret til broderi, kan vi tilbyde andre logo muligheder.
Vi laver ofte vævede mærker, som kan trykkes på tøjet eller trykker direkte på poloen. Hvis du fremsender dit logo, kan vi hurtig rådgive dig om den bedste løsning.

Hvor kan jeg se poloshirts fysisk?

Vi sender dig gerne prøver efter aftale, eller viser dig udvalget i vores showroom på Gøngehusvej 280, 2970 Hørsholm

Hvor hurtigt kan I levere?

Normal leveringstid er op til 14 dage. Men hvis det haster og vi har poloen på lager, kan vi levere indenfor et par dage. Levering afhængig af opgavens kompleksitet. Spørg os hvis det haster.

Hvilken kvalitet skal jeg vælge?

Det er vigtigt at du bestiller den kvalitet poloshirt, som passer til det formål den skal bruges til. Er det til golf, arbejdstrøje, messebeklædning eller noget helt andet. Når du fortælle os om funktion og hvem der skal have den på (alder, køn, oplag), så kan vi hurtig anbefale den mest optimale løsning. Vi anbefaler samtidig om dit logo kan broderes eller trykkes på.

Godkendelse af design?

Vi udarbejder og fremsender altid designoplæg, som du skal godkende, før vi sætter en produktion i gang.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 1 time.

søg i hele vores sortiment

vil du inspireres måned efter måned?

Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik

[ninja_form id=5]