info@prologo.dk

Polo-shirts med logo

En klassiker ind for beklædning med logo.

Hos Prologo råder vi over et meget stort udvalg af polo-shirts i næsten alle prisklasser, kvaliteter og mærker. Hvilken polo passer til din virksomhed eller event? Det kan vi hjælpe med at finde svaret på.

Vi er et team, som er enten uddannet eller har mange års erfaringer indenfor tøjbranchen, som står klar til at kunne rådgive og vejlede dig. Vi ved hvad der virker og hvad der bliver brugt. Så hvis du beskriver dine ønsker og behov som tøjet skal opfylde, så kommer vi med vores forslag og anbefalinger.

Logoer bliver som oftest broderet på poloshirts, men det kan også trykkes. Vores fokus er, at du få den optimale kvalitet og pris, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os og for yderligere vejledning på e-mail: info@prologo.dk eller ring på telefon nr. 45 89 39 21.

7 FIF TIL INDKØB AF POLO-SHIRTS

Nedenstående 7 fifs er ikke en endegyldig indkøbsliste, men inspiration til de områder, du bør være opmærksom på, ved indhentning af tilbud på Polo-shirts med logo.

1. Derfor vælge en polo-shirt
Polo-shirten er en klassiker. Den er brugt af mange faggrupper, og fremstår altid som en klassisk profilbeklædning – både velklædt og casual på samme tid. Den kan bæres af alle og med et broderet logo vil den altid fremstå eksklusivt.

2. Hvem skal bruge polo-shirten og til hvad?
Det er vigtigt at vide, hvem der skal have polo-shirten på, da der er mange forskellige materialer og kvaliteter at vælge imellem. Vi skal nok hjælpe dig med at finde ud af, hvilken polo-shirt, der er bedst til dig og dine kollegaer.

Arbejder du fortrinsvist på kontor eller som konsulent, vil vi typisk anbefale en polo-shirt i 100% bomuld. Nogle modeller har lidt elastane i, som øger fleksibiliteten i stoffet og giver en super komfort.

Til en let aktiv hverdag, vil en 100% polyester polo være mere passende. Funktionel polyester gør, at din polo-shirt ikke bliver fugtig ved aktivitet arbejde.

Er dit daglige arbejde i et køkken, på en byggeplads eller som håndværker? Så vælg optimalt med en polo-shirt i 50% bomuld og 50% polyester. En blanding som giver en meget slidstærk polo-shirt, der kan vaskes igen og igen. Overvej derudover om du skal bestille dame, herre eller unisex design, da facon og model varierer en del, de tre imellem. Kraven på poloen fås også i flere afskygninger – den traditionelle krave fremstår sporty og casual, mens kraven designet som på en skjorte, giver et mere klassisk udtryk.

3. Vaskeanvisning
Nogle faggrupper har særlige krav til, at deres arbejdsbeklædning skal kunne vaskes ved høj temperatur. Indkøber du polo-shirt til f.eks. dyrlæger, hospitaler, industri eller køkkenpersonale, bør den valgte polo-shirt kunne vaskes på 60 grader. Husk at nævne jeres særlige vaskekrav, da det har betydning for valg af tekstil samt indflydelse på tryk- eller broderingsmetode.

4. Kvalitet og pris hænger sammen
Det kan være meget svært at tjekke, hvilken bomuldskvalitet en polo-shirt er fremstillet i. Polo-shirts omtales i gramvægt og hvordan metervaren er strikket, f.eks. single jersey eller pique. Gramvægt og strikbeskrivelsen hænger ikke altid sammen med bomuldskvaliteten, da det har noget at gøre med kvaliteten på bomuldsfiberen, der bruges.

5. Broderi eller tryk på polo-shirt?
Du kan vælge begge dele. Hos Prologo broderer vi på ca. 90% af de polo-shirts vi leverer, og de resterende 10% får tryk på. Med brodering opnår du et mere eksklusivt og slidstærkt resultat. Tryk er super velegnet til store ryg-logoer og logoer, som ikke kan broderes. Både tryk og broderi har stor holdbarhed, så lad os tage dialogen om, hvad der er bedst til lige præcis din opgave.

6. Levering
Som udgangspunkt kan vi levere på 10 arbejdsdage. Fra du ringer og vi bliver enige om kvalitet, model, antal osv., til du har færdige polo-shirts leveret, skal du regne med ca. 10 arbejdsdage, naturligvis afhængig af ordrens kompleksitet. Har du behov for hurtigere levering – så ring. Ofte kan vi stadig hjælpe dig i mål med ekspreslevering.

7. Proces for godkendelse
Vi sender altid et oplæg og korrektur til dig, før du sætter en produktion af logopåsætning i gang. Du vil altid modtage en broderingsprøve af dit logo, som skal godkendes inden produktion.

et lille udpluk af mulighederne
kataloger
Hent katalog fra Nimbus
Hent katalog fra ID
Hent katalog fra Tee Jays
ofte stillede spørgsmål
Hvor bruges poloshirts?
Vi leverer poloshirts til alle formål. Der findes kvaliteter til messer, kontoret, fritid, sport, let arbejde og håndværkere. Alle leveres i høj kvalitet og flot design.
Kan jeg placere mit logo alle steder på en poloshirt?
I princippet ja, de mest gængse steder som på ærmet, ryggen, brystet eller nederst i siden. Kraven er ikke velegnet til broderi, idet kraven vil gå ud af facon, hvis man broderer på den. Som udgangspunkt anbefaler vi hverken at trykke eller brodere på en krave.
Kan jeg få mit logo i farver?
Vi broderer og trykker i alle farver – se detaljer om broderi.
Har I poloshirts med lange ærmer?
Udvalget i farver og kvaliteter er mindre end ved poloshirts med korte ærmer, men vi kan sagtens hjælpe dig.
Fås poloshirts i alle farver?
Vi leverer et væld af standard- og modefarver. Der er mange muligheder, så hvis du oplyser os den pantonefarve du ønsker poloen i, så skal vi gøre alt for at finde den der matcher. Vi kan tilbyde at lave en specialproduktion, hvor vi indfarver efter dit ønske. Dog kræver det en større bestilling og der er 3-4 måneders leveringstid.
Kan I både trykke og brodere på en poloshirt?
Broderi fremstår som oftest pænest og er mest holdbart. Det kan være en udfordring at trykke på en poloshirt, idet stoffets struktur er ujævn og det vil i nogle tilfælde komme frem i trykket. Se detaljer om broderi.
Vores logo er meget detaljeret – kan I gengive det?
Er dit logo for detaljeret til broderi, kan vi tilbyde andre logo muligheder.
Vi laver ofte vævede mærker, som kan trykkes på tøjet eller trykker direkte på poloen. Hvis du fremsender dit logo, kan vi hurtig rådgive dig om den bedste løsning.
Hvor kan jeg se poloshirts fysisk?
Vi sender dig gerne prøver efter aftale, eller viser dig udvalget i vores showroom på Gøngehusvej 280, 2970 Hørsholm
Hvor hurtigt kan I levere?
Normal leveringstid er op til 14 dage. Men hvis det haster og vi har poloen på lager, kan vi levere indenfor et par dage. Levering afhængig af opgavens kompleksitet. Spørg os hvis det haster.
Hvilken kvalitet skal jeg vælge?
Det er vigtigt at du bestiller den kvalitet poloshirt, som passer til det formål den skal bruges til. Er det til golf, arbejdstrøje, messebeklædning eller noget helt andet. Når du fortælle os om funktion og hvem der skal have den på (alder, køn, oplag), så kan vi hurtig anbefale den mest optimale løsning. Vi anbefaler samtidig om dit logo kan broderes eller trykkes på.
Godkendelse af design?
Vi udarbejder og fremsender altid designoplæg, som du skal godkende, før vi sætter en produktion i gang.

Fortæl os, hvad du skal bruge.

Vi vender tilbage med svar og/eller uforpligtende tilbud.

Typisk indenfor 30 minutter.

søg i hele vores sortiment
vil du inspireres måned efter måned?
Ved tilmelding accepterer du Prologos persondatapolitik