Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

1 DATAANSVARLIG

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Prologo A/S
CVR: 12737572
Gøngehusvej 280, 2970 Hørsholm

E.mail: info@prologo.dk
Tlf: 45893921

Persondatapolitikken varetages af Adm. Dir. : Niels Christian Frydendahl :
E.mail: info@prologo.dk
Tlf: 45893921

 

2 BESKRIVELSE AF BEHANDLINGEN

Formål

Levering af vores ydelse:
Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på ordrebehandling, som du har anmodet om,

Markedsføring:
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig i forhold til konkrete ordrer samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:
Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder. (Kun ved tracking cookies)

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a) Almindelige personoplysninger:
F.eks.:
• Navn, adresse, e-mail, telefonnummer,
• Indkøbshistorik, brug af digitale ydelser

b) Følsomme oplysninger
Ingen

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
F.eks.:
• Direkte fra dig
• Aktiviteter på vores hjemmeside (kun ved cookies)

Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag
F.eks:
• Artikel 6.1.a (samtykke)
• Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)

• Artikel 9.2.f (nødvendig for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares)
• Artikel 9.2.g (nødvendig af hensyn til væsentlige samfundsinteresser på grundlag af EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret)

Modtagere

Vi kan dele dine personoplysninger med:
• [Leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører, support, og finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed] (ovenstående kan præciseres ved henvendelse til dataansvarlig)

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.
F.eks.:
• Finansbilag : Op til 5 år
• Ordrehistorik : Gemmes så længe vi mener det er nødvendigt for at opfylde det formål hvortil de indsamles eller behandles.
• Dine kontaktoplysninger, så længe, vi har kontakt med dig som kunde, leverandør eller medarbejder

 

3 KONSEKVENSER VED BEHANDLINGEN SÅFREMT OVENSTÅENDE VED EN FEJL OVERTRÆDES

Ved en erkendt fejl herfra får du får øjeblikkelig besked, og data slettes eller flyttes omgående

 

4 PLIGTMÆSSIG INFORMATION

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er kunde hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere varer eller ydelser til dig:

• CVR-nummer
• Virksomhedens navn
• Leveringsadresse
• Faktureringsadresse
• Kontaktperson med e-mail og telefonnummer
• Samt ved bestilling af tøj (antal og størrelser). Eventuelle links mellem personnavne og størrelser, forbliver hos Prologo A/S under produktionen og slettes efter levering.

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er medarbejder hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at kunne ansætte dig:
• Navn
• CPR-nummer
• Adresse
• Skatteoplysninger
• Bankoplysninger
• Kontaktperson – pårørende

 

5 DINE RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
• Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
• Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at: kontakte Niels Christian Frydendahl.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

[ninja_form id=5]
<noscript class="ninja-forms-noscript-message"> Bemærk: JavaScript er nødvendig til dette indhold.</noscript><style> /* FIELDS STYLES */ .nf-form-content .nf-field-container #nf-field-18_1-wrap .nf-field-element .ninja-forms-field { background-color:#f1f1f1; border-width:1px; border-style:solid; border-color:#f5f5f5; font-size:150%; padding:15px; } .nf-form-content .nf-field-container #nf-field-17_1-wrap .nf-field-element .ninja-forms-field { background-color:#dd3333; font-size:150%; padding:25px; } </style><div id="nf-form-5_1-cont" class="nf-form-cont" aria-live="polite" aria-labelledby="nf-form-title-5_1" aria-describedby="nf-form-errors-5_1" role="form"> <div class="nf-loading-spinner"></div> </div> <!-- TODO: Move to Template File. --> <script>var formDisplay=1;var nfForms=nfForms||[];var form=[];form.id='5_1';form.settings={"objectType":"Form Setting","editActive":true,"title":"Polo shirts","show_title":0,"clear_complete":1,"hide_complete":1,"default_label_pos":"above","wrapper_class":"","element_class":"","key":"","add_submit":0,"currency":"","unique_field_error":"A form with this value has already been submitted.","logged_in":false,"not_logged_in_msg":"","sub_limit_msg":"The form has reached its submission limit.","calculations":[],"container_styles_show_advanced_css":0,"title_styles_show_advanced_css":0,"row_styles_show_advanced_css":0,"row-odd_styles_show_advanced_css":0,"success-msg_styles_show_advanced_css":0,"error_msg_styles_show_advanced_css":0,"conditions":[],"formContentData":[{"order":1,"cells":[{"order":0,"fields":["firstname_1547726079660"],"width":"100"}]},{"order":2,"cells":[{"order":0,"fields":["lastname_1547726082538"],"width":"100"}]},{"order":3,"cells":[{"order":0,"fields":["email_1547498760558"],"width":"100"}]},{"order":4,"cells":[{"order":0,"fields":["hvor_mange_polo_shirts_skal_du_bruge_1547725561492"],"width":"100"}]},{"order":5,"cells":[{"order":0,"fields":["hvilken_beskrivelse_passer_bedst_med_dine_onsker_krav_1547725733081"],"width":"100"}]},{"order":6,"cells":[{"order":0,"fields":["hvilke_type_tryk_foretraekker_du_1547726565885"],"width":"100"}]},{"order":7,"cells":[{"order":0,"fields":["hvor_mange_farver_er_der_i_dit_tryk_1547726047175"],"width":"100"}]},{"order":8,"cells":[{"order":0,"fields":["er_der_andet_vi_skal_vide_1547726336106"],"width":"100"}]},{"order":9,"cells":[{"order":0,"fields":["submit_1547498757017"],"width":"100"}]}],"changeEmailErrorMsg":"Angiv en gyldig e-mailadresse!","changeDateErrorMsg":"Please enter a valid date!","confirmFieldErrorMsg":"Disse felter skal v\u00e6re identiske!","fieldNumberNumMinError":"Antal min. fejl","fieldNumberNumMaxError":"Antal maks. fejl","fieldNumberIncrementBy":"\u00d8g med ","formErrorsCorrectErrors":"Ret fejlene, f\u00f8r indsendelse af formularen.","validateRequiredField":"Dette er et p\u00e5kr\u00e6vet felt.","honeypotHoneypotError":"Honeypot-fejl","fieldsMarkedRequired":"Felter markeret med en <span class=\"ninja-forms-req-symbol\">*<\/span> skal udfyldes","drawerDisabled":false,"ninjaForms":"Ninja-formularer","fieldTextareaRTEInsertLink":"Inds\u00e6t link","fieldTextareaRTEInsertMedia":"Inds\u00e6t medie","fieldTextareaRTESelectAFile":"V&aelig;lg en fil","formHoneypot":"Hvis du er et menneske og kan se dette felt, skal du lade det v\u00e6re tomt.","fileUploadOldCodeFileUploadInProgress":"Filoverf\u00f8rsel er i gang.","fileUploadOldCodeFileUpload":"OVERF\u00d8RSEL AF FIL","currencySymbol":"DKK","thousands_sep":".","decimal_point":",","siteLocale":"da_DK","dateFormat":"m\/d\/Y","startOfWeek":"1","of":"af","previousMonth":"Previous Month","nextMonth":"Next Month","months":["January","February","March","April","May","June","July","August","September","October","November","December"],"monthsShort":["Jan","Feb","Mar","Apr","May","Jun","Jul","Aug","Sep","Oct","Nov","Dec"],"weekdays":["Sunday","Monday","Tuesday","Wednesday","Thursday","Friday","Saturday"],"weekdaysShort":["Sun","Mon","Tue","Wed","Thu","Fri","Sat"],"weekdaysMin":["Su","Mo","Tu","We","Th","Fr","Sa"],"embed_form":"","currency_symbol":"","beforeForm":"","beforeFields":"","afterFields":"","afterForm":""};form.fields=[{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":1,"label":"Fornavn","type":"firstname","key":"firstname_1547726079660","label_pos":"above","required":false,"default":"","placeholder":"","container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","custom_name_attribute":"fname","personally_identifiable":1,"wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3315","drawerDisabled":false,"id":"23_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"firstname","element_templates":["firstname","input"],"old_classname":"","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":2,"label":"Efternavn","type":"lastname","key":"lastname_1547726082538","label_pos":"above","required":false,"default":"","placeholder":"","container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","custom_name_attribute":"lname","personally_identifiable":1,"wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3319","id":"24_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"lastname","element_templates":["lastname","input"],"old_classname":"","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":3,"type":"email","label":"E-mail","key":"email_1547498760558","label_pos":"above","required":false,"default":"","placeholder":"","container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","custom_name_attribute":"email","personally_identifiable":1,"wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3322","wrap_styles_border":"","wrap_styles_border-color":"","wrap_styles_width":"","wrap_styles_margin":"","wrap_styles_padding":"","wrap_styles_float":"","label_styles_border":"","label_styles_width":"","label_styles_font-size":"","label_styles_margin":"","label_styles_padding":"","label_styles_float":"","element_styles_background-color":"#f1f1f1","element_styles_border":"1px","element_styles_border-style":"solid","element_styles_border-color":"#f5f5f5","element_styles_width":"","element_styles_font-size":"150%","element_styles_margin":"","element_styles_padding":"15px","element_styles_float":"","drawerDisabled":false,"id":"18_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"email","element_templates":["email","input"],"old_classname":"","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":4,"label":"Hvor mange polo shirts skal du bruge?","type":"listselect","key":"hvor_mange_polo_shirts_skal_du_bruge_1547725561492","label_pos":"above","required":1,"options":[{"errors":[],"max_options":0,"order":0,"new":false,"options":[],"label":"V\u00e6lg en af nedenst\u00e5ende","value":"vaelg-en-af-nedenstaende","calc":"","selected":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}}},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Under 25","value":"under 25","calc":"","selected":0,"order":1,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Mellem 25-99","value":"25-99","calc":"","selected":1,"order":2,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Mellem 100-199","value":"100-199","calc":"","selected":0,"order":3,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"order":4,"new":false,"options":[],"label":"Over 200","value":"over 200","calc":"","selected":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true}],"container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3328","drawerDisabled":false,"id":"19_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"list","element_templates":["listselect","input"],"old_classname":"list-select","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":5,"type":"listselect","label":"Hvilken beskrivelse passer bedst med dine \u00f8nsker\/krav?","key":"hvilken_beskrivelse_passer_bedst_med_dine_onsker_krav_1547725733081","label_pos":"above","required":false,"options":[{"errors":[],"max_options":0,"label":"Kampagne: Polo'en skal bruge f\u00e5 gange","value":"kampagne","calc":"","selected":0,"order":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Normal: Polo'en har ubegr\u00e6nset levetid","value":"normal","calc":"","selected":0,"order":1,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Ekstrem: Polo'en skal bruges i skarpt lys, som arbejdst\u00f8j el.lign.","value":"ekstrem","calc":"","selected":0,"order":2,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"order":3,"new":false,"options":[],"label":"Ingen af ovenst\u00e5ende","value":"ingen","calc":"","selected":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true}],"container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3331","drawerDisabled":false,"id":"20_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"list","element_templates":["listselect","input"],"old_classname":"list-select","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":6,"type":"listselect","label":"Hvilke type tryk foretr\u00e6kker du?","key":"hvilke_type_tryk_foretraekker_du_1547726565885","label_pos":"above","required":false,"options":[{"errors":[],"max_options":0,"label":"H\u00e5ndtryk","value":"hndtryk","calc":"","selected":0,"order":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Lavtryk","value":"lavtryk","calc":"","selected":0,"order":1,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"label":"H\u00f8jtryk","value":"hjtryk","calc":"","selected":0,"order":2,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"order":3,"new":false,"options":[],"label":"Ingen anelse...","value":"ingen","calc":"","selected":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true}],"container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3334","drawerDisabled":false,"id":"21_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"list","element_templates":["listselect","input"],"old_classname":"list-select","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":7,"type":"listselect","label":"Hvor mange farver er der i dit tryk","key":"hvor_mange_farver_er_der_i_dit_tryk_1547726047175","label_pos":"above","required":false,"options":[{"errors":[],"max_options":0,"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}}},{"errors":[],"max_options":0,"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}}},{"errors":[],"max_options":0,"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}}},{"errors":[],"max_options":0,"order":3,"new":false,"options":[],"label":"Fire","value":"fire","calc":"","selected":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true},{"errors":[],"max_options":0,"order":4,"new":false,"options":[],"label":"Aner det ikke","value":"ved ikke","calc":"","selected":0,"settingModel":{"settings":false,"hide_merge_tags":false,"error":false,"name":"options","type":"option-repeater","label":"Valg <a href=\"#\" class=\"nf-add-new\">Tilf&oslash;j ny<\/a> <a href=\"#\" class=\"extra nf-open-import-tooltip\"><i class=\"fa fa-sign-in\" aria-hidden=\"true\"><\/i> Import\u00e9r<\/a>","width":"full","group":"","value":[{"label":"En","value":"en","calc":"","selected":0,"order":0},{"label":"To","value":"to","calc":"","selected":0,"order":1},{"label":"Tre","value":"tre","calc":"","selected":0,"order":2}],"columns":{"label":{"header":"Etiket","default":""},"value":{"header":"V&aelig;rdi","default":""},"calc":{"header":"Beregnet v\u00e6rdi","default":""},"selected":{"header":"<span class=\"dashicons dashicons-yes\"><\/span>","default":0}}},"manual_value":true}],"container_class":"","element_class":"","admin_label":"","help_text":"","wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3337","drawerDisabled":false,"id":"22_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"list","element_templates":["listselect","input"],"old_classname":"list-select","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":8,"type":"textarea","label":"Er der andet, vi skal vide?","key":"er_der_andet_vi_skal_vide_1547726336106","label_pos":"above","required":false,"default":"","placeholder":"","container_class":"","element_class":"","input_limit":"","input_limit_type":"characters","input_limit_msg":"Tegn tilbage","manual_key":false,"admin_label":"","help_text":"","textarea_rte":"","disable_rte_mobile":"","textarea_media":"","wrap_styles_show_advanced_css":0,"label_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3629","drawerDisabled":false,"id":"16_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","parentType":"textarea","element_templates":["textarea","input"],"old_classname":"","wrap_template":"wrap"},{"objectType":"Field","objectDomain":"fields","editActive":false,"order":9,"type":"submit","label":"Send","processing_label":"Behandler","container_class":"","element_class":"","key":"submit_1547498757017","wrap_styles_show_advanced_css":0,"element_styles_show_advanced_css":0,"submit_element_hover_styles_show_advanced_css":0,"cellcid":"c3340","wrap_styles_border":"","wrap_styles_width":"","wrap_styles_margin":"","wrap_styles_padding":"","wrap_styles_float":"","element_styles_background-color":"#dd3333","element_styles_border":"","element_styles_width":"","element_styles_font-size":"150%","element_styles_margin":"","element_styles_padding":"25px","element_styles_float":"","submit_element_hover_styles_background-color":"","submit_element_hover_styles_border":"","submit_element_hover_styles_width":"","submit_element_hover_styles_font-size":"","submit_element_hover_styles_margin":"","submit_element_hover_styles_padding":"","submit_element_hover_styles_float":"","drawerDisabled":false,"id":"17_1","beforeField":"","afterField":"","value":"","label_pos":"above","parentType":"textbox","element_templates":["submit","button","input"],"old_classname":"","wrap_template":"wrap-no-label"}];nfForms.push(form);</script> <script id="nf-tmpl-cell" type="text/template"> <nf-fields></nf-fields> </script> <script id="nf-tmpl-row" type="text/template"> <nf-cells></nf-cells> </script>